Novi broj časopisa Udruga.hr (lipanj)

Lipanjsko izdanje časopisa Udruga.hr je u tisku. Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama koje obavljaju gospodarsku djelatnost pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

U novom broju časopisa Udruga.hr (lipanj) razgovarali smo sa zamjenicom ravnatelja Ureda za udruge Vlade RH, Vesnom Lendić Kasalo  na temu "Ured za udruge 18 godina u potpori razvoju civilnog društva".

Novi broj obrađuje pregršt tema pisanih od strane vrhunskih stručnjaka, kao pomoć u svakodnevnom vođenju udruga od kojih izdvajamo:

- Na koji način udruge mogu prodavati robu na otvorenom prostoru

- Za koje račune iz inozemstva se mora platiti porez po odbitku

- Prava udruga prema Zakonu o pravu na pristup informacijama

- Projektni menagament i strateško planiranje u neprofitnim organizacijama,

- Zapošljavanje osoba s invaliditetom i sezonski radnici u udrugama

- Ugovor o radu maloljetnika, pružanje turističkih usluga od strane neprofitnih organizacija, stegovna odgovornost članova udruge u sudskoj praksi...

Na raspolaganju su vam naši porezni i pravni stručnjaci koji telefonom i na individualnim konzultacijama odgovaraju na vaša stručna pitanja iz područja zakonskog poslovanja udruga.

O časopisu Udruga.hr 
Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

PRETPLATITI SE MOŽETE PUTEM OVOG LINKA:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox