Održan Security day - konferencija o informatičkoj sigurnosti

Tvrtka RECRO-NET u suradnji sa Symantecom održala je u utorak, 17. ožujka konferenciju Security day na temu informatičke sigurnosti u modernom poslovanju.Tvrtka RECRO-NET JE u suradnji sa Symantecom održala u prostorima Blitz-CineStar Golden Class zanimljivu konferenciju Security day na temu informatičke sigurnosti.

Moderno poslovanje iziskuje sve veću informatičku sigurnost, nadzor nad sveukupnim IT i poslovnim sustavima a samim time i potrebu za cjelovitim rješenjima koja obrađuju i analiziraju sigurnosne događaje u organizacijama a ujedno donose poslovnu i operativnu korist te poboljšavaju razinu sigurnosti kompletnog poslovanja.


Na konferenciji su posjetiteljima prezentirana rješenja IBM QRadarSecurity SIEM rješenje koje konsolidira podatke s izvora tisuće uređaja i aplikacija na mreži, potom RECRO-NET cAll rješenje za upravljanje dnevnicima – sustav koji je napravljen za skupljanje, procesuiranje, pohranu te prezentaciju i pretragu događaja. Također, predstavljena su rješenja ObserveIT vodeće svjetsko User Activity Monitoring rješenje kao i Symantec DLP (Data Loss Prevention) rješenje koje štiti povjerljive podatke od gubitka i krađe.

Uz RECRO-NET stručnjake Aleksandra Jokića i Matiju Kesslera, na konferenciji je Anes Mirojević iz Sberbank BH prezentirao korisničko iskustvo implementiranog sustava IBM QRadar te konferenciju zatvorio Davor Perat iz Symanteca aktualnom temom o prevenciji gubitaka i krađe podataka, odnosno kontroli i vidljivosti svih podataka. (PS/Z.R.)


Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox