ORYX Taxi snizio cijenu starta sa 14 na 9,50 kuna

Od ponedjeljaka, 12. ožujka 2012., ORYX Taxi započeo je primjenjivati novi cjenik usluga. To će dodatno razveseliti sve Zagrepčane koji će se od sada ORYX Taxijem moći voziti još povoljnije.

Konkretno, cijena starta spuštena je za 32% i umjesto dosadašnjih 14,00kn iznosi samo 9,50kn. Cijena kilometra nije se mijenjala te i dalje iznosi 4,80kn što je najjeftinija cijena kilometra za taxi vožnju u Zagrebu.

Ovom odlukom kao i onom ranijom početkom godine želimo utjecati na još snažnije povećanje broja korisnika taksi usluga u Zagrebu, a ujedno ćemo time dodatno nagraditi naše vjerne korisnike koji redovito koriste usluge ORYX Taxija. Također, sada smo po redovnom cjeniku drugi najjeftiniji taxi prijevoznik u Zagrebu, a ako vožnju plaćate ORYX Taxi bonom ili ORYX Taxi karticom tada smo u većini vožnji i najjeftiniji taxi prijevoznik u Zagrebu, rekao je Ivan Zubak potpredsjednik Uprave ORYX Grupe.

Bitno je naglasiti da ovim sniženjem cijena ni na koji način neće doći do smanjenja kvalitete usluge, već dapače mislim da smo i recentnim potezima pokazali kako i dalje planiramo ulagati u ovaj posao i putnicima omogućavati dodatne pogodnosti kao što je to učlanjenje ORYX Taxija u MultiPlusCard sustav sredinom veljače, zaključio je Zubak. (PS/JK)

 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

 


 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox