Otvorena ljetna sezona na Oleander terasi

Najprestižniji zagrebački hotel, Esplanade sinoć je svečanim koktel domjenkom obilježio početak ljetne sezone na legendarnoj Oleander terasi. Brojni uzvanici, diplomati i osobe iz javnog života uživali su u ugodnoj večeri i dobrom društvu uz ljetne hitove po izboru DJ Luca Goye te u odličnom nastupu saksofoniste Vanje Ilekovića. Posebnu pažnju i oduševljenje okupljenih izazvao je akrobatski performans Udruge Traumatic Arts koji su sa sedam metara visoke konstrukcije tijekom večeri izvodili zračne akrobacije na ringu i atraktivan ples na svili. 

Generalni direktor hotela, Ivica Max Krizmanić, istaknuo je: ”Veseli me da se sve nekako poklopilo. Divan je osjećaj okupiti drage suradnike, klijente i prijatelje Esplanade na legendarnoj Oleander terasi i zajedno u opuštenom i ugodnom ambijentu obilježiti početak ljetne sezone. Planiramo dosta ljetnih aktivnosti i ukusnih promocija, od pripreme steakova  na otvorenome, tematskih večeri uz DJ glazbu, promocije ljetnih pića i poslastica, do praćenja otvorenja i nogometnih utakmica nadolazećeg Svjetskog nogometnog prvenstva, a bit će i dodatnih iznenađenja. Uvjeren sam da će i ove godine Oleander terasa biti središte društvenih zbivanja na otvorenome.“   

Hotel je uzvanike počastio ljetnim poslasticama šefice kuhinje Ane Grgić, ali i tradicionalnim Esplanade štruklima. Posebno za ovu prigodu pred gostima su se pripremali mesni specijaliteti s grila koji će biti u ponudi terase cijelo ljeto. A uzvanici su kroz večer ispijali koktele nagrađivanih barmena, i zasladili se domaćim sladoledom i primamljivim slasticama višestruke prvakinje u slastičarstvu, Mirjane Špoljar. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

 


 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox