Ravnateljica Plitvičkih jezera naručila luksuzni terenac

Foto: Ilustracija i Zeljko Mrsic/PIXSELL

Lidija Bertović na čelno mjesto Nacionalnog parka Plitvička jezera došla je prije tri mjeseca, a odmah po preuzimanju funkcije odlučila je naručiti novi luksuzni terenac s najmanje 250 konjskih snaga i cijenom od oko pola milijuna kuna.

Prema traženim karakteristikama objavljenim u oglasniku Narodnih novina, ravnateljica Lidija Bertović želi Mercedesov ili BMW-ov SUV, eventualno »volvo« ili VW Touareg. Ravnateljica želi da automobil ima i integrirani tvornički navigacijski uređaj. Vrijednost takvog uređaja otprilike se procjenjuje na oko 30 tisuća kuna. Međuosovinski razmak vozila mora iznositi najmanje 2800 milimetara, a dužina automobila ne više od 4.700 milimetara, piše Novi list


S obzirom na tražene karakteristike vozila koje je Nacionalni park Plitvička jezera jučer objavio u Narodnim novinama, u oglasniku javne nabave, može se zaključiti da se vrh NP Plitvička jezera želi i vozit će se u Mercedesovom ili BMW-ovom SUV-u, iako u obzir možda može doći i »volvo« ili »VW touareg«. Nije isključeno da bi osim u ta luksuzna vozila, ravnateljica Bertović mogla ući i u audi Q5.

Sve to Nacionalni park Plitvička jezera koštat će do 400 tisuća kuna kojima treba pridodati PDV i trošarinu. Vrijednost vozila popet će se na koncu možda i preko 600 tisuća kuna. (HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox