Sense Consulting od danas postaje Apsolon

Jedna od vodećih konzultantskih tvrtki u jugoistočnoj Europi objavila je promjenu imena iz Sense Consulting u Apsolon. Novo ime i vizualni identitet pozicioniraju tvrtku kao savjetnika za uspješnije poslovanje u digitalnom dobu. Promjenu imena prati i novi slogan Mjera za uspjeh koji naglašava njihov status predvodnika u područjima digitalne transformacije poslovanja, financijskog i poslovnog savjetovanja te razvoja suvremene javne uprave.


Apsolon je hrvatska tvrtka koja više od deset godina uspješno osigurava rast svojim klijentima - tvrtkama, organizacijama i javnim upravama iz 20 zemalja. Više od 50 stručnjakinja i stručnjaka Apsolona dosad je imalo priliku surađivati s preko 560 klijenata. Zanimljivo je da čak 90 posto klijenata odlučuje nastaviti suradnju s Apsolonom nakon prvog odrađenog projekta. Dvije su godine zaredom dobitnici nagrade European Business Award na nacionalnoj razini i niza drugih priznanja, uključujući i nagradu UNDP-a za razvoj javne uprave, i jedina hrvatska konzultantska tvrtka čiju je kvalitetu prepoznao Financial Times.  

U kompaniji su ponosni i na činjenicu da su se, usprkos velikoj konkurenciji međunarodnih konzultantskih tvrtki, uspjeli nametnuti kao prvi izbor zbog specifičnih iskustava i znanja potrebnih za zemlju poput Hrvatske. Osim što su izravno pozitivno utjecali na konkurentnost i učinkovitost odabranih javnih institucija i tvrtki u Hrvatskoj, niz klijenata iz međunarodnog okruženja, također, je prepoznao njihovu stručnost. Tako su njihovi stručnjaci prošle godine nekolicini srednjih tvrtki omogućili više od 10-postotno povećanje profitabilnosti kroz provedbu digitalne transformacije poslovanja, a vodećoj hrvatskoj pivovari su pomogli realizirati bespovratne potpore za investiciju vrijednu više od 40 milijuna kuna. Apsolon se specijalizirao i za podršku u razvijanju Smart City projekata za lokalne zajednice, a bili su ključni i u smanjivanju administrativnih prepreka u Armeniji, što je u konačnici rezultiralo napretkom zemlje sa 61. na 38. mjesto na Doing Business ljestvici Svjetske banke i time značajnim povećanjem investicija.

Jedan od osnivača te glavni partner u tvrtki Apsolon Vedran Antoljak je povodom novog vizualnog identiteta i imena komentirao razloge za rebranding.

- Vjerujemo da ako želiš promijeniti svijet, započni prvo s promjenama kod sebe! Novo ime i osuvremenjeni izgled odraz su našeg mentalnog sklopa sklonog promjenama, inovativne korporativne kulture, fokusa na najvišu kvalitetu isporuka, preciznost u radu i prepoznavanje šire slike. Novi brend jasnije prikazuje naše vrijednosti, vještine i znanja. Rebrandingom ujedno želimo naglasiti ponudu cjelovitog portfelja usluga, proizvoda i kompetencija potrebnih za digitalnu transformaciju poslovanja - kako brzorastućih manjih i srednjih tvrtki ili gradova, tako i javne uprave bilo gdje u svijetu.

Mirjana Samardžić Novoselec, partnerica u Apsolonu, istaknula je kako se veseli budućim poslovnim koracima u novom ruhu, naglasivši kako novi brend preciznije odražava karakter tvrtke.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox