Slovenske "Relax oaze" predstavljene u Zagrebu

Poslovna radionica koja je u hotelu Palace Zagreb održana u organizaciji portala Relaxino.com, omogućila je velikom broju turističkih agencija iz Zagreba, ali i drugih hrvatskih gradova da se na jednom mjestu upoznaju s novostima u ponudi slovenskih hotelijera i drugih turističkih subjekata. U ugodnom ambijentu hotela „Palace Zagreb“ najstarijeg i jedinog zagrebačkog hotela koji se ponosi oznakom „hotel baština“, u organizaciji portala Relaxino.com, održana je poslovna radionica koja je okupila 25 slovenskih turističkih subjekata koji su novitete iz svoje ponude predstavili hrvatskim turističkim agencijama i drugim turističkim subjektima koji su radionicu posjetili. Takva poslovna radionica u Zagrebu i uopće, u Hrvatskoj, zadnji je put održana prije 4 godine, a odličan odaziv hrvatskih agenata pokazao je da su poslovne radionice tog tipa potrebne i korisne pa bi im, kako su naveli, odgovaralo da se održavaju svake godine.

Više od stotinu predstavnika iz 50tak turističkih agencija iz Zagreba, ali i ostalih dijelova Hrvatske, koji su tijekom dana posjetili radionicu, imalo je priliku obnoviti kontakte, ali i razgovarati o daljnjoj suradnji s hotelijerima i ostalim turističkim subjektima iz Slovenije s kojima su već surađivali, te se upoznati s ponudama nekih novih turističkih subjekata koji su se pojavili na slovenskom tržištu i ekskluzivno se, po prvi puta na ovoj radionici, predstavili turističkoj poslovnoj javnosti.

Prvi put u Zagrebu se predstavio većini još nepoznat koncept odmora i smještaja – glamping. Radi se o luksuznom smještaju u kučicama na drvetu i šatorima na molovima, a takav poseban odmor nudi „Garden Village Bled“ čiji su vlasnici osmislili ovaj jedinstven koncept. I eko apartmani „Ortenia“ izgrađeni u prirodnom okružju Podčetrteka, novost su u slovenskoj turističkoj ponudi, a agenti koji su posjetili radionicu i dogovorili suradnju, sada će ih moći nuditi i kroz svoje aranžmane.

Najveći broj slovenskih sudionika na radionici, činili su predstavnici slovenskih termi koje su i najpopularnija odredišta za hrvatske goste. Kako se bliži zima, radionica je bila idealno mjesto da svoju skijašku ponudu predstave i ski-wellness destinacije, a na svoju uvijek atraktivnu ponudu podsjetili su i hotelijeri koji se nalaze uz prekrasna slovenska jezera Bled i Bohinj. U Zagreb su stigli i predstavnici Postojnske jame i Bledskog grada koji su s hrvatskim agentima dogovarali nastavak i širenje oduvijek uspješne suradnje. Turističke zajednice Bohinja, Radeča i Krškog predstavile su svoje novitete, a za informacije o ponudama ostalih slovenskih turističkih organizacija, pobrinula se predstavnica „Spirit Slovenia“ - slovenske turističke organizacije. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox