Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Kad voditelju konačno postaje lakše?

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito
Prije 5 godina sam unaprijeđen za voditelja grupe. Taman kad sam sve naučio i postao siguran u svom poslu, došlo je novo unaprjeđenje i ponovno je trebalo naučiti nove stvari i postati siguran kako bi se moglo raditi bez stresa. Onda su uslijedile promjene u tvrtki pa reorganizacija. Prisjećam se s nostalgijom vremena kad nisam vodio ljude i kad sam nekoliko mjeseci nakon stručnog školovanja sve radio s lakoćom i bio potpuno smiren. Postoji li u poslu voditelja faza kad se usvoje sva potrebna znanja i vještine i kad više nema stresa? Kada dolazi ta faza?

Pitanje je postavio čitatelj L.R. iz Rijeke, a odgovor daje savjetnik Poslovnog savjetnika Davorin Belamarić
Odgovor:
 Kada dolazi ta faza, i da li uopće dolazi, ovisi najviše o vama. Ne volim na ovako malom prostoru spominjati teorije, ali vaše pitanje naprosto žudi za pozivanjem.....PS/S.P.

Cjelokupni odgovor potražite u broju siječanj/veljača 2015.  Poslovnog savjetnika. Više na linku....  

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik 

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox