Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Temelji poduzetničke politike

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Vlasnica sam srednje tvrtke i zanima me kako je poduzetništvo regulirano u EU te što nas poduzetnike čeka ulaskom u Uniju? Pitanje je postavio čitatelj Poslovnog savjetnika, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika mr.sc. Andreja Marcetić.

ODGOVOR: Poduzetnička politika EU obraća se poduzetnicima bez obzira na veličinu pravnog oblika ili sektora, a ima za cilj olakšati pristup financijama za pokretanje i rast malih i srednjih poduzeća te potaknuti ulaganja u inovativne aktivnosti, stvoriti okolinu pogodnu za suradnju malih i srednjih poduzeća, posebice u području prekogranične suradnje, promicati sve oblike inovacija u poduzećima, podržavati eko-inovacije, te dati potporu politikama koje potiču poduzetništvo i inovacije.

Financira se iz različitih izvora…..

Cjelokupni odgovor potražite u broju travanj 2014. Poslovnog savjetnika. Više na linku....

 http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

 Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

PS/Z.R.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

                                

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox