U Varaždinu otvoren prvi Metro PRO centar

METRO Cash and Carry pokrenuo je projekt veleprodajnih centara manjeg formata, a u Varaždinu je, u nazočnosti poslovnih partnera i predstavnika lokalne vlasti, svečano otvorio prvi tog tipa u Hrvatskoj – METRO PRO centar.

METRO PRO centar koji je 23. studenog otvoren u Varaždinu obuhvaća površinu od 1.600 m2, a smješten je u sklopu trgovačkog centra Storeland; namijenjen je profesionalnim kupcima, obrtnicima i poduzećima. U asortimanu METRO PRO centra nalazi se preko 3.500 proizvoda, a asortiman se sastoji od prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji pokrivaju dnevne potrebe ugostitelja i trgovaca. 

Nova radna mjesta

Iznimno nam je drago što se METRO PRO centar otvorio upravo u Varaždinu i nadamo se kako ćemo s profesionalnim kupcima iz Varaždina, ali i regije, kao i iz cijele Hrvatske nastaviti uspješnu suradnju – sa već postojećim koji znaju kako u METRO-u mogu naći sve što im je potrebno, te s novima koji će nas tek upoznati, rekao je Angelo Turati, predsjednik Uprave METRO centra.

Samom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik grada Varaždina Goran Habuš  koji je istaknuo da je posebno  zadovoljan što je novo radno mjesto u METRO PRO centru  našlo dvadeset i dvoje njegovih sugrađana. (PS/jk)

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox