Qatar Airways stiže u Hrvatsku

Jedna od najjačih zračnih kompanija Bliskog istoka Qatar Airways od početka svibnja ove godine dolazi u Hrvatsku uvodeći svakodnevne letove kojima će izravno povezivati Zagreb s Budimpeštom i Dohom, izvijestili su iz kompanije.

Time će, kako očekuju, hrvatskim putnicima skratiti putovanje do svjetskih poslovnih i turističkih destinacija diljem svijeta, a posebno do Azije, Južne Amerike i pacifičke zone.

Zagreb će tako postati 114. destinacija Qatar Airwaysa, kompanije koju je ugledno strukovno globalno i neovisno istraživanje Skytrax prošle godine proglasilo najboljom zrakoplovnom kompanijom na svijetu. Napominju i da je Qatar Airways jedna od šest svjetskih aviokompanija s kategorijom pet zvjezdica, kao i da je šest godina zaredom najbolji zračni prijevoznik iz regije Bliskog istoka.

Brzi rast poslovanja Qatar Airwaysa potaknuo je, kako navode iz te kompanije, državu Katar da pokrene jedan od svojih najvećih projekata izgradnju novog međunarodnog aerodroma u Dohi, čije je otvaranje predviđeno krajem ove godine. (Hina/HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox