Suradnja Soundset radijske mreže i Gradskog radija Osijek

Soundset radijska mreža i Gradski radio u Osijeku potpisali su Ugovor o strateškoj suradnji kojim će ostvariti jaču prisutnost, veću slušanost i svojim slušateljima pružiti još više zanimljivosti i novih projekata. Radi se o Ugovoru kojim je definiran zajednički nastup na marketinškom tržištu te brojni zajednički posebni projekti, a Gradski radio Osijek će od Soundset radijske mreže u budućnosti preuzimati informativni program.

Gradski radio je najslušaniji radio u Osijeku, kako među najmlađom populacijom, tako i među onom nešto zrelijom. Istraživanja pokazuju da se dnevni doseg slušateljstva Gradskog radija kreće na oko 75 posto, odnosno oko 52 tisuće osječana. S druge strane, Soundset radijska mreža je prva hrvatska nacionalna radijska mreža urbanog zvuka s dnevnim dosegom od čak 400.000 do 450.000 slušatelja u dobi od 20 do 55 godina.

Soundset radijska mreža i Gradski radio iz Osijeka u budućnosti će osim u marketinškom i informativnom smislu, zajednički sudjelovati i u ostvarenju brojnih zajedničkih posebnih projekata kao što su Dječji tjedan - Zeko i potočić, Mega music stars - međunarodno natjecanje gitarista te Izbor za Kraljicu Hrvatske. (PS/JK)

 

 

Foto: Ilustracija

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox