AD Plastik Grupa je osvojila Green Frog Award

AD Plastik Grupa priprema izvješća o održivosti od 2012. godine, a ove godine se po drugi puta natjecala za Green Frog Award na lokalnoj i po prvi puta na regionalnoj razini.


Ovo je još jedno u nizu priznanja AD Plastik Grupi za ostvarene rezultate i napredak u području društvene odgovornosti. Ulažemo velike napore i sredstva u poboljšanje i unaprjeđenje našeg održivog poslovanja jer to je preduvjet uspješnosti u modernom poslovnom svijetu. Naše je opredjeljenje stalno se razvijati u tom smjeru i ponosni smo što to prepoznaje stručna i široka javnost. Posebno nas veseli što je na regionalnoj razini prepoznat naše izvješćivanje u području ljudskih prava, ali naš izvještaj o održivosti, samo je sublimirani godišnji prikaz svega onoga što svakodnevno radimo i živimo unutar svoje kompanije.”, izjavio je predsjednik Uprave AD Plastik Grupe.

Deloitteova inicijativa Green Frog – za najbolje izvješće o održivosti, održava se već treću godinu za redom u Hrvatskoj i postala je indikator za kompanije koje provode dobru poslovnu praksu i izvještavaju o njoj.  Drago nam je da smo kroz spomenuti period medu sudionicima naše inicijative uočili značajne pomake, ne samo u izvještavanju, već i u obujmu i kvaliteti aktivnosti održivog poslovanja. Navedeno potvrđuje i činjenica, da su izvješća hrvatskih kompanija svake godine dobivala posebne nagrade za izvještavanje od strane neovisnih inozemnih stručnjaka na regionalnom Green Frog natjecanju za najbolje izvješće, u jakoj konkurenciji na području srednje Europe. Čestitamo ovogodišnjem nacionalnom i regionalnom dobitniku AD Plastiku, uz želju da u Hrvatskoj bude sve više kompanija koje prepoznaju održivi razvoj kao svoju komparativnu prednost, koja omogućuje profitabilni rast i razvoj na dugi rok.“, navela je Ivana Turjak Čebohin, direktorica u hrvatskom uredu Deloittea.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox