Imenovan novi direktor Avona

Zoltán Radeczky, Avon

Zoltán Radeczky na čelu je nove Avonove regije koju čine Mađarska, Hrvatska, Slovenija te Bosna i Hercegovina. Radeczky je na poziciju direktora došao nakon što je u Dunavskoj regiji obnašao dužnost direktora prodaje, a na čelu balkanskog podklastera bit će Elizabeth Korobchenko.

 

Moj je cilj poboljšati i povećati učinkovitost i prodajne rezultate u regiji, rekao je Zoltán Radeczky. Vjerujem da će klasteri, koji uključuju manje zemalja i prilagođeniji su lokalnim posebnostima tržišta, ne samo i dalje zadržati svoju vodeću poziciju na tržištu u određenim kategorijama proizvoda, nego i poslovati još učinkovitije.

Radeczky se pridružio Avonu Mađarska 2007. s deset godina iskustva u financijskom menadžmentu. Njegova jasna vizija poslovanja otvorila je nove perspektive u reformi poslovanja. Pod njegovim vodstvom rezultati u Mađarskoj počeli su rasti nakon pet godina pada: broj Avon Ladies povećao se za gotovo 10% što je dovelo i do značajnog rasta prodaje. U 2010. prodaja Avona premašila je ukupan rast kozmetičkog tržišta, a time je Avon zadržao i povećao svoj ​​tržišni udio te ostvario vodstvo u kategorijama kao što su dekorativna kozmetika i parfemi. Prodaja Avona Mađarska nastavila je rasti tijekom njegovog vodstva, a postigla je i istaknuto mjesto među zemljama slične veličine u regiji srednje i istočne Europe.

Nakon uspješnih promjena u Mađarskoj, menadžment Avonove Dunavske regije imenovao je Radeczkyja voditeljem prodaje u regiji. Kao direktor prodaje odgovoran za devet zemalja doveo je prethodno manje uspješna tržišta na put rasta. (PS)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox