Splitski hostel proglašen drugim najboljim u svijetu

Prema izboru web stranice Virtualtourist.com, splitski design hostel Goli&Bosi odabran je drugim od deset najboljih svjetskih hostela, piše tportal.hr. Time se Hrvatska svrstava u sam vrh destinacija za mlade putnike.

 

Online zajednice koja je broji preko milijun korisnika i to iskusnih turista. Riječi koje opisuju hrvatski hostel su: Ako tražite hostel kojim ćete se moći pohvaliti, a da vam pruži 'stajliš' i moderno iskustvo, jednostavno morate isprobati Goli&Bosi, design hostel u Splitu. Ova adaptirana robna kuća pruža jedinstven i futuristički ugođaj, jer vrata otključavate smartphone aplikacijom, nakon čega se povučete u privatnu kapsulu za spavanje. Žive boje, moderna arhitektura i restoran u samom hostelu čvrstim su potezom ucrtali Hrvatsku na mapu svjetskih hostela.

Hostel se nalazi u starom gradu, a nastao je na prostoru stare robne kuće. Prostor hostela dosta je minimalistički uređen, prevladavaju kombinacije žute, bijele i crne boje, a dizajn prostora potpisuje tandem Plejić-Pelivan iz zagrebačkog Studija UP. Sobe nisu označene brojevima već svaka nosi broj jednog povijesnog događaja u Splitu, na primjer broj '1221' označava godinu kada su gusari napali Split. (MJ)

 

Izvor: www.tportal.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox