Višenamjenski uređaji u boji Kyocere Mite za izuzetno jednostavno korištenje

Kyocera Mita Europe predstavila je kompaktne višenamjenske uređaje u boji formata A3 koji se, zahvaljujući tehnologiji ECOSYS, odlikuju izuzetnom jednostavnošću korištenja i upravljanja. Zahvaljujući izuzetno jednostavnom namještanju postavki po načelu „plug and play“, proizvodi FS-C8020MFP i FS-C8025MFP namijenjeni su ponajprije tvrtkama i ustanovama koje trebaju profesionalan i ekonomičan ispis bez složenog održavanja.

 

FS-C8020MFP i FS-C8025MFP koriste prednosti potpuno prilagodljivih dodirnih zaslona u boji koji vode korisnike kroz svakodnevne zadatke putem navigacije u stilu čarobnjaka. Pristup uređaju moguće je odrediti za svakog pojedinog korisnika, što tvrtkama omogućuje nadzor nad količinom ispisa i kopiranja u boji. Korisnik se na uređaj prijavljuje jednostavnim klikom na korisničko ime ili korisničku ikonu s fotografijom na dodirnom zaslonu.

U nove višenamjenske uređaje jednako tako su integrirane funkcije za obračun ispisa sa 100 odijeljenih kodova, koje je moguće dodjeljivati korisnicima te tako povećati osobnu odgovornost za količinu ispisa i potaknuti svijest o potrebi smanjenja troškova.

Prednost ECOSYS-a

FS-C8020MFP i FS-C8025MFP prvi su višenamjenski uređaji u boji formata A3 utemeljeni na tehnologiji ECOSYS. Zahvaljujući ispisnim bubnjevima dugog vijeka trajanja (zajamčenih 200 000 stranica), korisnici moraju brinuti samo za redovitu zamjenu tonera. Takav pristup jamči visoku pouzdanost i učinkovitost djelovanja uz minimalne servisne zahvate i održavanje.  

Ognen Basarovski, direktor za proizvode u tvrtki Kyocera Mita Europe, izjavio je: Pri razvoju novih višenamjenskih ECOSYS uređaja usmjerili smo se na praktičnost i jednostavnost održavanja. Oba je uređaja moguće jednostavno prilagoditi tako da korisnici mogu maksimalno iskoristiti postojeće funkcije. Novi proizvodi jednostavnošću implementacije i upravljanja donose napredak na područje ispisa i distribucije dokumenata novom krugu korisnika.

Cjelovit dizajn i kompaktna veličina uređaja omogućuje postavljanje bilo gdje u uredu, a izuzetno niska razina buke (približno kao na stolnim pisačima) jamči da uređaj neće ometati zaposlenike koji rade u njegovoj blizini. FS-C8020MFP i FS-C8025MFP ispisuju brzinom od 20 odnosno 25 stranica u minuti uz razlučivost od 600 točaka po inču. Najveći kapacitet prostora za papir iznosi 1600 listova. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox