Otvara se "One Suite" vrijedan 34,5 milijuna kuna

06/06/2017

Sredinom lipnja u Srebrenom u Župi Dubrovačkoj otvara se One Suite Hotel, aparthotel u koji je tvrtka Brenum Lukše Jakobušića uložila oko 34,5 milijuna kuna. Projekt potpisuju arhitekti studija 3LHD, hotel ima 16 apartmana i dvije premium sobe s ukupno 64 ležaja, na krovu su smješteni bazen i sunčalište, pod zemljom 32 garažna mjesta s električnom punionicom, a u prizemlju restoran Lokal koji nudi usluge doručka.

Hotel za sad zapošljava ukupno 22 osobe, što je već sad duplo više od minimuma koji je investitoru propisan prilikom dodjele bespovratnih sredstava iz strukturnih fondova EU. Naime, Brenum je bio jedan od prvih ulagača kojima je lani odobren novac u sklopu programa podrške razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu, a za One Suite Hotel dobili su 9 milijuna kuna. Usto, kako bi opravdali dodijeljenu potporu, hotel treba biti otvoren cijele godine te ostvariti 54 posto popunjenosti, pojašnjava Lukša Jakobušić, kojem je nakon dugogodišnje karijere u trgovini ovo prvi hotelski projekt.

Ovaj će se hotel od konkurencije razlikovati i po korištenju digitalne tehnologije u procesu pružanja usluge gostima, korištenjem aplikacije Mobilni hotel koji su postavili u suradnji s Vipnetom i pulskom tvrtkom Intersoft Technologies. Gosti One Suite Hotela svojim pametnim uređajem moći će otvarati vrata sobe, naručivati u sobu, otvarati garažu, snalaziti se po lokalnim atrakcijama uz GPS.

PS/S.P. (Izvor: Večernji.hr)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox