VEZANI ČLANCI

Milan Bandić

Ministar Lorencin i gradonačelnik Bandić na otvorenju Dinner in the Sky® iznad Westina

Jučer je, uz brojne uzvanike iz Ministarstva turizma te Poglavarstva grada Zagreba, započeo jedinstven međunarodni projekt, Dinner in the Sky®. Otvorenju su nazočili ministar turizma, Darko Lorencin, zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić te predstavnici Turističke zajednice grada Zagreba i gradskog poglavarstva te su na stolu koji se vinuo na visinu od 65 metara iznad tla, uživali u panoramskom pogledu na Zagreb i u maštovitim menijima hotela The Westin Zagreb.

Od 1. travnja u Zagrebu jeftinije parkiranje

Za dvije kune od 1. travnja pojeftinit će parkiranje u središtu grada (prva zona) pa će umjesto osam stajati šest kuna, u drugoj zoni cijena će umjesto četiri biti tri kune, a u trećoj umjesto dvije – kunu i pol piše Večernji.hr.

Spektakularna izložba BIG CATS- National Geographic u Avenue Mall Zagreb

Avenue Mall Zagreb i National Geographic pozivaju Vas na spektakularnu izložbu BIG CATS. Svečano otvorenje izložbe održat će se u četvrtak, 19. rujna u 16 sati, a voditelj službenog otvorenja bit će poznati radijski voditelj Saša Lozar.

Počasni gost ove putujuće izložbe bit će Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba.

Zagrebački gradonačelnik udijelio otkaze kompletnoj Upravi zagrebačkog Holdinga

Prema odluci zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kompletna Uprava zagrebačkog Holdinga na čelu sa Ivom Čovićem dobila je otkaz. Odluku je proveo novi čelnik tvrtke Slobodan Ljubičić.

Ericsson ruši Bandićev natječaj?

Ericsson Nikola Tesla tvrtka je koja stoji iza žalbe za Bandićev natječaj za Wi-Fi MAN sustav koji bi u Zagrebu trebao osigurati besplatan internet. 

Bandić u Zagreb uvodi besplatni internet?

Wi-Fi MAN naziv je sustava za čiji je projekt Ured gradonačelnika Milana Bandića objavio natječaj, a vrijednost projekta procijenjena je na milijun kuna plus PDV.

Kazna 100 kuna ako parkirate ispred vrtića dulje od 15 minuta

Prijedlog da se snizi cijena parkiranja u 1. i 2. zoni sa 10 na 8 i sa 5 na 4 kune, gradonačelnik Milan Bandić ponovno je poslao u Gradsku skupštinu.

FOTO: Prva proba Bandićevih fontana

U nedjelju poslije podne održana je prva javna tehnička proba Bandićevih fontana u  Ulici Hrvatske bratske zajednice kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Bandić završio fontane, radnicima janjetina

Svečano otvaranje Bandićevih fontana predviđeno je, unatoč snijegu i niskim temperaturama, u nedjelju, potvrdili su iz Grada.

Zagreb poklonio Berlinu veliki božićni bor

Grad Zagreb darovao je Berlinu veliki božićni bor koji je postavljen na jednom od berlinskih trgova, Gendarmenmarkt Platzu.

Bandić ZET-u: Maknite reklame s tramvaja ili ostajete bez subvencija

Novi udarac blagajni Zagrbačkog električnog tramvaja zadao je gradonačelnik Milan Bandić nalogom da se prestane oglašavati na vozilima javnog prijevoza.

Grad Zagreb traži bravare za provale u ilegalno useljeno stanove

Natječaj za usluge bravara koji bi trebao provaljivati u bespravno useljene gradske stanove i poslovne prostore raspisao je ovog tjedna Grad Zagreb.

Billa otvorila supermarket u Zagrebu

Trgovački centar BILLA otvorio je svoj 12. supermarket u Zagrebu, ukupno 56. u Hrvatskoj. Novi zagrebački supermarket nalazi se  u samom centru grada, u Martićevoj ulici 13.

Grad Zagreb prodaje 2800 stanova

Grad Zagreb uskoro bi na tržištu trebao ponuditi oko 2800 gradskih stanova za koje je procijenio da mu ih se više isplati prodati, bez obzira na pad vrijednosti na tržištu nekretnina, nego na njima generirati nove gubitke.

Upravni sud donio odluku: Grad Zagreb trenutno neće u blokadu

Grad Zagreb ipak neće trenutno u blokadu. Tako je odlučio Upravni sud donošenjem Rješenja kojim se odgađa izvršenje Rješenja Ministarstva financija.