160 domaćih i inozemnih izlagača na sajmu "Osijek expo 2011"

Na osječkom sajamskom prostoru Pampas danas je otvoren sajam Osijek expo 2011, u okviru kojega se do 29. svibnja održavaju međunarodni sajam graditeljstva i opreme, obrtnički sajam, sajam obrazovanja i sajam Motomobil, uz sudjelovanje oko 160 izlagača iz Hrvatske, BiH-a, Njemačke, Mađarske i Srbije.

 

Cilj je sajma, ističu organizatori, prikazati najnovija dostignuća u raznim djelatnostima te omogućiti kroz susrete gospodarstvenika i proizvođača razvijanje što boljih poslovnih odnosa.

Tijekom sajamskih dana na predavanjima i okruglim stolovima bit će između ostalog riječi o obnovljivim izvorima energije, realizaciji gospodarske zone Antunovac, a održat će se i prezentacija Poslovne zone Nemetin. Sutra će na sajmu sudjelovati velik broj moto klubova iz Osijeka i okolice.

Otvarajući sajam osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo istaknuo je kako Osijek vidi veliku šansu u organiziranju sajmova. Cilj nam je, dodao je Bubalo, da Osijeku vratimo sajamski ugled i značaj budući da je Osijek kroz povijest oduvijek bio poznati sajamski grad.

Organizatori Osijek expoa su Osječki sajam, Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, Grad Osijek, Osječko-baranjska županija i Županijska komora Osijek. (Hina/MJ)

 

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox