Addiko banka oslobađa plaćanja naknade zdravstvene djelatnike

Addiko banka kontinuirano pruža potporu zajednici u kojoj posluje. Zdravlje i sigurnost svih zaposlenika i klijenata ostaju prioritet, ali je Addiko banka odlučila dodatno podržati i djelatnost koja se u ovim trenucima nalazi na prvoj liniji borbe protiv novog koronavirusa.


Tako će klijenti Addiko banke zaposleni u djelatnosti zdravstvene zaštite biti oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za vođenje tekućeg računa i paketa tekućih računa (Basic, Smart, Gold ili Platinum) za travanj, svibanj i lipanj 2020. godine. Ova pogodnost odnosi se na zaposlene koji rade na zdravstvenoj zaštiti u bolnicama, kao i djelatnostima opće medicinske prakse.

Dodatna podrška Addiko banke hrvatskom zdravstvenom sustavu su i donacije akciji „Hrvatska protiv koronavirusa“ putem koje su KBC Osijek i KB Dubrava, kao primarni respiratorno-intenzivistički centri za liječenje pacijenata oboljelih od bolesti COVID-19, primili novčanu donaciju banke u ukupnom iznosu od 200.000 kuna, odnosno 100.000 kuna po bolnici. Financijska sredstva bit će utrošena za kupnju nužnih medicinskih uređaja te zaštitne opreme.

„Zdravstveni djelatnici u ovom su trenutku na prvoj liniji obrane od koronavirusa i na tome im zahvaljujemo. Oslobađanjem plaćanja mjesečne naknade za vođenje tekućih računa, Addiko banka želi svojim klijentima koji rade u zdravstvenom sustavu pokazati da mislimo na njih i da smo im zahvalni na svemu što čine.“ — poručio je predsjednik Uprave Mario Žižek.

PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox