Arena centar dobio svoje multipleks kino

U zagrebačkom Arena centru sve­čano je otvoreno osmo hrvatsko kino s pet zvjezdica — multipleks CineStar Arena IMAX. Program otvorenja na crvenom tepi­hu vodili su Igor Mešin i Rene Bitorajac uz svesrdnu pomoć Maria Petrekovića.

 

U prepunoj IMAX dvorani kino je službeno otvorio gospodin Hrvoje Krstulović, član up­rave tvrtke Blitz-CineStar, a prisutnima se obratio i Larry T. O' Reilly, izvršni potpredsjednik za kino razvoj IMAX-a. Ot­varanje je video linkom prenošeno u dru­gim dvoranama.

Nakon službenog otvaranja uslijedio je vat­romet, velika torta i projekcije filmova u svih 10 dvorana trećeg zagrebačkog multi­pleksa. U IMAX kinu uzvanici su premijerno gledali film Sanctum 3D i uživali u apsolut­nom savršenstvu slike i zvuka. U CineStar Gold Class by American Express dvoranama u luksuznim elektronski podesivim fotelja­ma uz vino i šampanjac uživalo se uz filmo­ve Savršena formula i Agora.

Svojom nazočnošću svečano otvaranje su uveličali: veleposlanik Kanade u RH Tho­mas Marr, Vinko Brešan, Špiro Guberina, Dolores Lambaša, Josip Radeljak, Lana Klingor, Dubravko Šimenc, Massimo, sestre Nanut, Arsen Anton Ostojić, Kristina Bra­dač, Saša Kopljar i mnogi drugi. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox