BESPLATNA EDUKACIJA ZA UDRUGE! 2. savjetovanje o zakonskom poslovanju udruga i ostale aktualnosti u Osijeku i Zagrebu

U organizaciji časopisa Udruga.hr, Osijek, 16.5.2015. (subota) i Zagreb, 18.5.2015. (ponedjeljak), ulaz slobodan, broj mjesta ograničen

POPUNJENO-400 predsjednika/ica udruga potvrdilo svoje sudjelovanje!

Časopis Udruga.hr 16.5.2015. godine (subota) u osječkom hotelu Osijek s početkom u 9.30 sati organizira edukativno savjetovanje za predsjednice/ke udruga i druge odgovorne osobe u udrugama, te 18.5.2015. (ponedjeljak) s početkom u 16.30 sati u zagrebačkom hotelu Westin. Cilj savjetovanja je educirati osobe koje djeluju u udrugama kako bi zakonski što točnije vodili svoje udruge u skladu s novim zakonskim propisima i aktualnostima. Poseban dio savjetovanja bit će posvećen konkretnim odgovorima na pitanja sudionika. Obzirom da je ulaz slobodan, broj mjesta u dvoranama je ograničen, stoga požurite s vašim prijavama.

Sponzor savjetovanja je SAOP, ponuditelj  online poslovnog  programa miniMAX za vođenje poslovanja i knjigovodstva udrugama, poduzetnicima i knjigovodstvenim servisima, www.saop.hr, te kozmetika Afrodita i Aquaviva.

 

Predavanja su koncipirana kao čitav niz aktualnih pitanja i odgovora iz područja poreza i prava u poslovanju udruga, a sve ciljem kako bi se što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje udruga. Poseban osvrt dat ćemo na konkretne situacije iz poslovanja udruga (radni odnosi-ugovori o radu, ugovori o djelu, inspekcijski nadzor, gospodarska djelatnost udruge, volonteri itd.). Predavači su glavni urednik časopisa Udruga.hr Igor Milinović, porezni stručnjak, Božo Prelević, pravni stručnjak i Vesna Lendić Kasalo, pravni stručnjak, svi specijalisti za rad udruga.

Za pretplatnike časopisa Udruga.hr, koji su uplatili svoju pretplatu za 2015. godinu, ulaz je BESPLATAN (za maksimalno dvije osobe iz udruge), ukoliko niste pretplatnik, na časopis Udruga.hr možete se pretplatiti putem linka:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr 

 

 Kako se prijaviti na 2. savjetovanje o zakonskom poslovanju udruga (izaberite JEDAN način)?

on line obrascem

Najbrži način je ispuniti on line obrazac na poveznici www.udruga.hr/savjetovanje

e-mailom

Svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese savjetovanje@udruga.hr (molimo u e-mailu pošaljite sljedeće podatke - naziv udruge, OIB udruge, e-mail adresu, broj vašeg pretplatničkog pina koji se nalazi na računa za uplaćenu pretplatu za 2015. godinu, imena dvije osobe isključivo iz vaše udruge koje će doći na savjetovanje i grad u kojem želite prisustvovati savjetovanju-Zagreb ili Osijek).

telefonom

Pozivom na broj telefona 01/49 21 742 možete rezervirati svoje mjesto (ostavite sljedeće podatke - točan naziv udruge, OIB udruge, e-mail adresu ako je imate, broj vašeg pretplatničkog pina koji se nalazi na računu za pretplatu, imena najviše dvije osobe isključivo iz vaše udruge koje će doći na savjetovanje i grad u kojem želite prisustvovati savjetovanju-Zagreb ili Osijek)

poštom ili fax-om

Ispunite donju prijavnicu i pošaljite na adresu: Centar za management i savjetovanje, 1. Gajnički vidikovac 5, 10000 Zagreb ili na broj faxa - 01/4921 743

 

Više informacija možete dobiti na telefon: 01/49 21 742, svakim radnim danom od 8.30 do 16 sati.


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox