Bračni krevet po mjeri modernih ljudi

Kvalitetan san uvelike doprinosi raspoloženju i produktivnosti svakog od nas- stoga je prijeko potrebno spavaću sobu opremiti kvalitetnim namještajem, koji se osim vrhunskom udobnošću može pohvaliti i modernim dizajnom.

Dobar san trebao bi postati prioritet jer je za uspješan i sretan život potreban kvalitetan odmor.  Upravo s tim ciljem u talijanskoj tvornici namještaja Cinova marljivo rade na kreiranju novih praktičnih rješenja za svoje korisnike. Krevet Valencia branda Cinova, novitet u ponudi Stipić Interarta dijelo je Leonarda Contisse dizajnirano s mišlju stvaranja balansa između ugodnog i udobnog u spavaćim sobama spavalica.

Krevet čini višeslojna drvena konstrukcija ojastučena poliuretanskom pjenom tapaciranom tkaninom ili kožom više vrsta. Dodatak čini zidna obloga u koju je ukomponiran ladičar kako bi sve bilo na dohvat ruke.

Zidna obloga kreveta posebno podiže svaku sobu dajući joj dozu glamura i mističnosti. Spavaća soba govori o vama. Neka ta priča, poput najboljih filmova, bude tajanstvena s uzbudljivim zapletom koji ćete znati samo vi i vaš partner.

Dimenzija:  za madrac 160 ili 180cm

Cijena: od 15.924,86 kn   (PS/JK)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox