Čak pet hrvatskih predstavnica u žiriju prestižnoga marketinškog natjecanja Effie Awards Europe

Najbolje projekte natjecanja Effie Awards Europe birat će pet stručnjakinja hrvatske komunikacijske industrije: Iva Ančić, Dunja Delić, Tatjana Munjas, Alina Radusin i Ines Umićević!


Natjecanje Effie Awards zlatni je standard marketinških nagrada koji nagrađuje ideje koje djeluju i ohrabruje poticajne dijaloge o važnosti efikasnosti. I ovogodišnje izdanje natjecanja Effie Awards Europe ocjenjivat će elemente strategije, kreativnosti i izvedbe na projektima iz čitave Europe, a u toj važnoj misiji žiriju će se pridružiti čak pet hrvatskih stručnjakinja.

Prvom krugu žiriranja ove prestižne strukovne nagrade pridružit će se Tatjana Munjas (Marketing Director, Carlsberg Croatia) i Ines Umićević (Marketing Director, Pipi Beverages), u drugom će krugu žirirati Alina Radusin (Marketing and Corporate Communications Director, Wiener osiguranje VIG), dok će u radu žirija Best of Europe sudjelovati Iva Ančić (Head of Brand and Marketing Communication, A1 Hrvatska) i Dunja Delić (Marketing Director, Konzum). Hrvatskim je predstavnicama koje su odabrane u Effie Awards Europe žiri zajedničko bogato iskustvo kako u marketingu tako i u žiriranju na hrvatskom izdanju natjecanja Effie, a i brojne Effie nagrade koje su i same osvojile sa svojim timovima.

Članovi žirija natjecanja Effie Europe čine pažljivo odabranu skupinu europskih profesionalaca čiji će zadatak biti procjenjivanje širokoga spektra kvaliteta svakoga projekta. U ovom će izdanju žiri predvoditi Claire Miller (Global Head of Strategy, LEGO Group) i Vincent Garel (Executive Vice President, TBWA\Groupe). Žiriranja će započeti 30. rujna, a trajat će sve do studenoga ove godine. Prijave na natjecanje i dalje su u tijeku, a detalje provjerite na poveznici.

Effie Awards Europe europska je nagrada tržišnog komuniciranja koja se dodjeljuje najučinkovitijim europskim projektima. Dodjelu nagrada Effie u Hrvatskoj organizira HURA, a oglašivačima je to najvažnije natjecanje u domaćoj industriji tržišnih komunikacija. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox