Cammeo: Da tržište nije ovako zahtjevno i mi bi imali vremena stajati na stajalištima

Taxi Cammeo reagirao je na optužbe Juraja Šnidarića, predsjednika Udruženja autotaksi prijevoznika Grada Zagreba i njegovu prijavu ove tvrtke nadležnim institucijama zbog navodnog rada mimo propisa i zakona. Tvrde da je njegovo pismo puno lažnih optužbi i da su već zasićeni njegovim pričama.

 

Mi jesmo podnijeli prigovor Gradu Zagrebu i mjerodavnima na rad g. Šnidarića vezano na Komisiju za polaganje „Posebnog ispita za vozača autotaksi vozila" (Pravilnik donesen 16. prosinca 2010.god.), jer smatramo da to nije objektivno te je podložno sukobu interesa - stoji u priopćenju.

Iz tvrtke tvrde da Taxi Cammeo radi uredno i prema važećim zakonima i propisima radi te da je nad njihovim radom otkad su započeli s radom 22.04.2011. godine uredno i vidljivo izvršeno već nekoliko različitih inspekcija.

Nas osobno muči samo jedno jedino pitanje – kako gosp. J. Šnidarić, koji sjedi u komisiji za polaganje ispita za vozače taksija može davati ovakve izjave? Što upućuje na manipulaciju informacija te očiti dokaz pristranosti što direktno upućuje opet na sukob interesa - nastavlja se u priopćenju.

Podmetanja neće omesti naš rad

Cammeo navodi da su njihovi vozači educirani kako ne bi ni u kojim situacijama ulazili u bilo kakav, pa ni verbalan okršaj sa bilo kojim drugim taksistom te dodaju da su unaprijedili i osuvremenili usluge taksi prijevoza te potaknuli liberalizaciju tržišta unutar autotaksi prijevoza kao i mnoge druge gospodarstvene grane na suradnju i oživljavanje jednog potpuno novog poglavlja u radu autotaksi prijevoza.

Ova sitničava podmetanja neće omesti naš rad. Radimo na poboljšanju dispečerskog centra zbog velike količine poziva i potražnje za taksi uslugom, a imamo Licencu za samo 76 vozila. Pojedini taksisti i sam gosp. Šnidarić, osobno, samo potiču manipulaciju klijenata i javnosti s ovakvim izjavama te nepromišljeno samo unazađuju i omalovažavaju zanimanje i dostojanstvo taksi vozača - stoji u priopćenju te se dodaje "Mi nećemo odustati od jasnog i transparentnog rada, ali isto tako nećemo odustati i od prigovora na prisustvo gosp. Šnidarića u Komisiji. Mišljenja smo da je već prozivani gospodin zloupotrebio ovlasti povjerene mu od strane Komisije, manipulira informacijama i obamanjuje javnost".

Da tržište nije ovako zahtjevno i mi bi imali vremena stajati na taksi stajalištima - rečenica je kojom Cammeo završava odgovor na navedene optužbe. (PS/MJ)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox