CarNet-ovo novo web sjedište o sigurnosti

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet objavila je novo web sjedište o računalnoj i informacijskoj sigurnosti, dostupno na stranici https://sigurnost.carnet.hr. Riječ je o web stranicama na kojima se mogu pronaći sve relevantne informacije o uslugama i aktivnostima CARNeta vezanim uz računalnu sigurnost, kao i novosti i aktualnosti iz navedenog područja.

Pored modernog i korisnicima prilagođenog dizajna, vodilo se računa i o omogućavanju interakcije među korisnicima te je poseban naglasak stavljen na važnost informacijske sigurnosti u svakodnevnom životu. Informacije na stranici https://sigurnost.carnet.hr podijeljene su u tri tematske cjeline: Svijet (os) sigurnosti; Više (o) sigurnosti i Sigurnost@CARNet.

U prvoj cjelini posjetitelji mogu pronaći novosti iz svijeta računalne sigurnosti te različite informacije kroz kalendar događanja, zanimljive linkove te RSS feedove. Cjelina Više (o) sigurnosti nudi sadržaje koji imaju za cilj ponuditi korisnicima edukativne materijale iz područja računalne sigurnosti kroz rubrike: Enciklopedija, Dokumenti, Savjeti, Prezentacije te Izazovi. Iz ove cjeline posebno izdvajamo rubriku Izazovi u kojoj ćemo redovito objavljivati zabavne zadatke edukativnog sadržaja. Sigurnost@CARNet sadrži podatke o računalno-sigurnosnim uslugama CARNeta, te kontakt informacije za prijavu incidenata ili upite vezane uz računalnu sigurnost. (PS/HT) 

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox