Christoph Till - nova pozicija u Henkelu

Christoph Till preuzeo je poziciju Direktora poslovnog sektora proizvoda za pranje i čišćenje u domaćinstvu tvrtke Henkel za regiju Adria koja obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu.

 

Christoph Till bit će zadužen za rast i razvoj tog poslovnog sektora u skladu s vizijom i ciljevima Henkela kao globalnog lidera prepoznatog po svojim visokokvalitetnim brendovima i tehnologijama. Iznimno se veselim novoj poziciji i odgovornostima koje idu uz nju. Henkel je tvrtka u kojoj sam se profesionalno ostvario i izgradio svoju karijeru - izjavio je Till te dodao: Kao Direktor poslovnog sektora proizvoda za pranje i čišćenje u domaćinstvu biti ću odgovoran za daljnje širenje poslovanja sektora koji je prepoznat po vrhunskim proizvodima poput Persila, Perwolla i Somata s ciljem ostvarivanja rezultata koji će nadmašiti naše poslovanje u prethodnoj godini.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri unutar tvrtke Henkel, Christoph Till je radio na različitim pozicijama i tržištima. Od 1999. do 2006. godine radio je u brand managementu za regiju Srednje i istočne Europe za deterdžente Persil, Weisser Riese i Fewa. 2006. godine preuzeo je poziciju Head of Key Account Management u Turskoj na kojoj je proveo pune dvije godine. Od siječnja 2009. godine pa sve do danas gospodin Till obnašao je dužnost Strategic Business Unit Managera za regiju Srednje i istočne Europe. Diplomirao je ekonomiju i poslovnu administraciju. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox