Dodijeljena priznanja najuspješnijim izlagačima na Velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu danas su dodijeljena priznanja izlagačima na četiri sajma - Graditeljstvo, Zagreb transport Show, Interklima i Obrtništvo, na kojima od 5. do 9. travnja sudjeluje 451 izlagač iz 23 zemlje. Posebno priznanje i kristalnu skulpturu za najvišu razinu ukupnog nastupa na sajmu Graditeljstva dobila je tvrtka Wienerberger Ilovac iz Karlovca, dok je posebna priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa na tom sajmu dobilo pet tvrtki - Hoco-Stabil, Inotherm, Lager Bašić, Nexe-Dilj i Supera.

 

Tvrtka AZ Crobus iz Sesveta dobitnik je posebnog priznanja i kristalne skulpture za najvišu razinu ukupnog nastupa na sajmu Zagreb transport Show, a tvrtka Peugeot Hrvatska dobila je priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa.
Na sajmu Interklima posebno priznanje i kristalna skulptura za najvišu razinu ukupnog nastupa pripala je tvrtki Centrometal, dok je deset tvrtki dobilo priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa.

Hrvatska obrtnička komora (HOK) dobitnica je posebnog priznanja i kristalne skulpture za najvišu razinu ukupnog nastupa na sajmu Obrtništva. Obrtnička komora Zagreb, Obrtnička komora Međimurske županije i Obrtnička komora Karlovačke županije dobile su pak priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa na tom sajmu.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva dodijelilo je nagrade "Vrijedne ruke" u kategorijama najbolji proizvod, najbolji izvozni proizvod, najbolji inovativni proizvod, najbolji tradicionalni umjetnički proizvod i najbolji proizvod ženskog poduzetništva. (Hina/MJ)

 

Foto: www.zv.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox