Dostava idućeg dana dostupna u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Korisnici usluge brze dostave Hrvatske pošte Paket24 s područja Dubrovačko-neretvanske županije od 1. rujna 2022. mogu slati i primati pošiljke s rokom uručenja idućeg dana.


Gradnja i otvaranje Pelješkog mosta omogućili su kraće vrijeme prijevoza pošiljaka do krajnjeg juga Hrvatske, a u mjesec dana otkako je most otvoren, vozila brze dostave Paket24 njime su prošla više od 300 puta.

Paket24 jedina je usluga brze paketne dostave koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta, a od danas tu mogućnost imaju i stanovnici ovih naselja: Cavtat, Dubrovnik, Gruda, Mlini, Metković, Mokošica, Opuzen, Ploče, Slano i Zaton Veliki. Pošiljke iz najvećih svjetskih i domaćih e-trgovina stizat će u ta naselja jednako brzo kao, npr. u Zagreb, Split, Osijek ili Rijeku.

Osim isporuke na adresu ili u poštanski ured, korisnici svoje pošiljke Paket24 mogu primati i slati putem paketomata, novoga dostavnoga kanala Hrvatske pošte. Trenutačno je postavljeno više od 150 paketomata diljem Hrvatske, uključujući i otoke Brač, Lošinj, Korčulu, Krk i Pag. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji paketomati su postavljeni na četiri lokacije (Kralja Tomislava 7, Dubrovnik; Vladimira Nazora 2C, Dubrovnik; Tomislava Macana 12, Čibača; Ulica Ante Starčevića 6, Korčula). U tijeku su radovi na postavljanju paketomata u Pločama i Metkoviću. Dostavna mreža paketomata Hrvatske pošte bit će kompletirana nakon postavljanja tristotog paketomata. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox