Dražen Budiša - HSLS-ov nositelj u 9. izbornoj jedinici

Dražen Budiša predstavljen je danas na HSLS-ovom skupu u Zadru kao nositelj liste Hrvatske socijalno-liberalne stranke u 9. izbornoj jedinici.

 

Počasni predsjednik HSLS-a Dražen Budiša rekao je kako Hrvatskoj trebaju planovi za izvlačenje iz krize, a ne planovi za dobivanje glasova dodavši kako je HSLS spreman za politiku pravih i nepopularnih poteza.

 

Budiša kritički o SDP-u i HDZ-u

Budiša se osvrnuo i na rad dviju vodećih stranaka u Hrvatskoj, SDP i HDZ. SDP-u zamjera socijalnu demagogiju dok HDZ-ovo vođenje države ocjenjuje kao najobičniju borbu za osobnu korist i to, kako je rekao – svim raspoloživim, pa i nelegalnim sredstvima.

Na pitanje novinara da komentira vladinu odluku o prebacivanju dionica Croatia osiguranja i Janafa u mirovinske fondove predsjednik HSLS-a Darinko Kosor rekao je kako je Janaf krvotok Hrvatske te ga ne bi smjeli prodavati.

Janaf je krvotok Hrvatske, tko prodaje svoj krvotok. Jučer smo na saboru HDZ-a čuli poruke da treba čuvati Hrvatsku, pa neka čuvaju Hrvatsku tako da ne prodaju Janaf i Croatia osiguranje - rekao je. (Hina)

 

Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox