Evo kako ćete saznati tko vas je izbrisao s Facebooka

Facebook je vaš omiljeni način komuniciranja s prijateljima, ali začudite se kada vidite da nekog od prijatelja više nema na vašem popisu? Evo kako ćete jednostavno saznati tko vas je izbrisao s Facebooka, piše net.hr

Nije trebalo dugo vremena proći da programeri pronađu način kako otkriti zašto su vam neki prijatelji netragom nestali. Program koji otkriva tko vas je sve uklonio s liste prijatelja na Facebooku radi s Firefoxom, Google Chromeom, Operom, Safarijem i Internet Explorerom. Aplikacija će vas obavijestiti ako je netko od vaših prijatelja deaktivirao profil, a pomaže i u praćenju zahtjeva za prijateljstva.

Ali imajte na umu da bi vam to moglo prouzročiti dodatni stres jer bi se mogli iznenaditi popisom ljudi koji su vas izbrisali s liste prijatelja.

Postupak instaliranja je jako jednostavan, a naziv skripte Unfriend Finder. Nakon instalacije skriptu je potrebno integrirati u Facebook toolbar nakon čega ćete moći pristupiti svim podacima koji vas zanimaju. Aplikaciju možete preuzeti ovdje. (HT)

 

 

Izvor: www.net.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox