Fininfo postao nositelj prestižne oznake Izvorno hrvatsko

Poznati portal i poslovno-financijska aplikacija Fininfo (www.fininfo.hr) pridružio se visokokvalitetnim proizvodima i uslugama koje nose znak kvalitete Izvorno hrvatsko i tako zasluženo postao nositeljem ove prestižne oznake koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora. Proizvodi i usluge koje su rezultat razvojno-istraživačkog rada, invencije, inovacije ili dugogodišnje tradicije prolaze niz zahtjevnih kontrola Centra za kvalitetu HGK kao i nezavisne stručne komisije kako bi se utvrdili svi elementi koji proizvod ili uslugu čine Izvorno hrvatskom, što ovu pouzdanu oznaku čini prepoznatom i cijenjenom u javnosti.


Ovo priznanje pokazatelj je rezultata analize komisije da Fininfo zadovoljava najvišu razinu kvalitete kojom predstavlja vrh ne samo hrvatske, nego i svjetske ponude pružatelja poslovnih i financijskih podataka, čemu svjedoči i ranije dodijeljena EUREKA oznaka za proizvod nagrađen znakom inovativnosti Europske unije.

“Pravo upotrebe znaka kvalitete Izvorno hrvatsko je potvrda kvalitete našeg rada i nastojanja da svojim partnerima osiguramo najbolju moguću uslugu, uslugu najveće kvalitete, pouzdanosti i konzistentnosti te opsega informacija upravo kada im je potrebna. Vjerujem da će priznanje utjecati na percepciju Fininfoa kao visoko vrijednog i korisnog proizvoda te ga dodatno pozicionirati na tržištu.” - istaknuo je Edin Leho, CFA, Managing Director

Fininfo portal predstavljen javnosti 2012. godine jedini je portal na hrvatskom tržištu koji osigurava ažurnost i točnost svih relevantnih informacija, uz visoku kvalitetu obrade podataka, širok opseg dostupnih informacija te visokovrijedan bonitetni model potvrđen od strane većeg broja financijskih institucija. 

Ovaj portal, prvenstveno namijenjen poslovnim korisnicima i financijskim institucijama, na jednom mjestu osigurava pristup svim relevantnim informacijama o hrvatskim poslovnim subjektima i pravnim osobama, pružajući visokovrijedne i pouzdane informacije kroz detaljan uvid i analizu u poslovanje poslovnih subjekata, bonitetnu ocjenu subjekta, preporučeni limit kreditiranja, indeks plaćanja i druge stavke kao i procjene i upravljanje rizicima za poslovanje s odabranim poslovnim subjektima. Svim navedenim značajkama Fininfoa važno je pridodati jednostavnost, preglednost, ažurnost i dostupnost podataka - što potvrđuje nekoliko tisuća zadovoljnih korisnika.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox