Generali grupi priznanja Institutional Investora

Generaliju je odano priznanje uvrštenjem u kategoriju "Najcjenjenije kompanije" u sektoru osiguranja u godišnjem rangiranju menadžerskih timova od strane Institutional Investora, specijaliziranog časopisa i neovisne istraživačke tvrtke na području međunarodnih financija.


Institutional Investor dodijelio je priznanje i izvršnom direktoru Generali Grupe, Philippeu Donnetu, koji je osvojio drugo mjesto u kategoriji „Najbolji izvršni direktor". Financijski direktor Grupe, Cristiano Borean i voditeljica odnosa s investitorima i rejting agencijama, Giulia Raffo, zauzeli su prvo mjesto u kategorijama "Najbolji financijski direktor", odnosno "Najbolji profesionalci u odnosima s investitorima". 

Generali je također uvršten među vodeće tvrtke u kategorijama "Najbolji program za odnose s investitorima " i "Najbolji događaj za investitore / analitičare" te je zauzeo prvo mjesto kao "Najbolji tim za odnose s investitorima“.

Renking Institutional Investor reflektira ocjene više od 1.500 stručnjaka i investitora iz oko 600 kompanija za financijske usluge. Izvršni direktori ocijenjeni su na temelju kriterija vjerodostojnosti, vodstva i komunikacije, dok su financijski direktori ocjenjivani na temelju raspodjele kapitala, financijskog upravljanja i komunikacije. Ispitani su brojni čimbenici za procjenu aktivnosti odnosa s investitorima, uključujući roadshow-ove, kvalitetu financijskih informacija, poslovno i tržišno znanje te reaktivnost i položaj kompanije. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox