Gordana Fabris proglašena najboljom HR menadžericom godine

U organizaciji portala posao.hr održan je 5. regionalni HR Summit na temu  „Djelotvornost Human Resources Managementa - Iskustva za 5!“, na kojem je struka četvrtu godinu za redom izabrala najboljeg hrvatskog menadžera ljudskih potencijala.

Dvodnevno strukovno događanje održano u splitskom hotelu Le Meridien Lav  20. i 21. lipnja, ponudilo je mnogo zanimljivosti. Obzirom na trenutačnu gospodarsku situaciju, HR SUMMIT je obradio i teme o iskustvima i utjecaju upravljanja ljudskim potencijalima u domeni povećanja profita u svakodnevnom poslovanju u krizi. Poseban naglasak ovogodišnje, tradicionalne konferencije, bio je usmjeren na nove tehnologije i fenomen društvenih mreža te njihov utjecaj i mogućnosti u upravljanju ljudskim potencijalima. Kraj prvog konferencijskog dana obilježila je godišnja dodjela nagrade „Prometej“ za izbor HR menadžera godine. Tako je Prometej za 2011. godinu uručen Gordani Fabris, direktorici ljudskih resursa u Valamar hotelima i ljetovalištima te direktorici ljudskih resursa u Rivijeri Adria. Konferenciju  na kojoj je ove godine prisustvovalo više od 120 stručnjaka s područja upravljanja ljudskim resursima, svečano je otvorio direktor tvrtke Posao.hr, Saša Jurković.

Uz, laureatkinju Fabris, istaknute su voditeljice i direktorice HR odjela Marija Felkel iz Siemensa, Iva Kostelac iz Dukata te Jasenka Maltarić Dujnić iz Podravke.

Fabris je u svom govoru čestitala finalisticama te se zahvalila kolegama iz Valamar hotela i ljetovališta Riviera Adria bez kojih ova nagrada ne bi bila moguća. Fabris je također izjavila kako je počašćena nagradom jer je to ujedno i priznanje čitavoj struci. (PS/JH)

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox