Hotelu Lone nagrada Zlatna kocka za vizualni identitet

Rovinjski hotel Lone, koji posluje u sklopu tvrtke Maistra, nagrađen je nagradom Zlatna kocka za svoj vizualni identitet, a koju dodjeljuje Hrvatski klub kreativaca (Art Directors Club Croatia), izvijestili su iz Maistre.

Hrvatski klub kreativaca ove je godine drugu godinu za redom dodijelio nagrade domaćim tvrtkama za najbolje ostvarenje u području oglašavanja i grafičkog dizajna, a ove je godine glavna nagrada u kategoriji korporativni identitet/brending pripala hotelu Lone kojemu je vizualni identitet osmislila agencija Bruketa&Žinić.

Art Directors Club Croatia (ADCC) neprofitna je udruga europskih klubova kreativaca koja djeluje u 19 zemalja. Osnovana je 1990. s ciljem vrednovanja i unapređenja kreativnog oblikovanja i drugih formi komuniciranja unutar društvenog života Hrvatske, s posebnim naglaskom na dizajn i tržišne komunikacije.

Art Directors Club Croatia svojim aktivnostima nastoji sudjelovati u integraciji hrvatskog kreativnog potencijala, afirmiranju kreativne uspješnosti u oblikovanju različitih formi komuniciranja unutar profesionalnog, ali i šireg društvenog života Hrvatske.

ADCC je član Art Directors Club Europe. Osvajanjem 'zlata' hotel Lone je stekao pravo i izravne nominacije na Art Directors Club Europe (ADC*E) koji će se uskoro održati u Barceloni. (Hina/jk) 

 

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

 

 

 


 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox