HTC DESIRE X: Fantastične performanse, najsuvremenija kamera i autentičan zvuk

Kompanija HTC, globalni predvodnik na tržištu mobilnih inovacija i dizajna, predstavila je HTC Desire X, cjenovno pristupačan pametni telefon opremljen najsuvremenijom kamerom, s impresivnim zvukom te nevjerojatnom snagom i brzinom procesiranja. Valja spomenuti i izuzetno rješenje Beats Audio, ali i dvojezgreni procesor Qualcomm Snapdragon S4 od 1GHz te niz opcija vezanih za društvene medije, koje će vam omogućiti bolju povezanost.

Prepoznatljivi dizajn, snažne performanse

Izvanredno dizajnersko rješenje, istovremeno tanko i kompaktno, izdržat će sve zahtjeve svakodnevne uporabe. Zahvaljujući grafičkom korisničkom sučelju HTC Sense® te platformi Android™ 4.0, iskustvo svakog pojedinačnog korisnika telefona je potpuno osobno. Impresivni LCD WVGA zaslon od 4 inča može se pohvaliti povećanim kutom gledanja, što znači da će sve biti iznimno živih boja, a jasnoća slike nevjerojatna.

Najsuvremenija kamera

Kamera na pametnom telefonu HTC Desire X od 5 MP savršena je za spontano snimanje i fotografiranje, za koje je dovoljno usmjeriti kameru i pritisnuti gumb. Fotografije su fantastične, čak i kada je osvjetljenje loše, i to zahvaljujući HTC-ovoj jedinici za obradu slikovnog signala ImageChip, f/2.0 objektivu sa širokokutnim položajem od 28 mm, senzoru s tehnologijom BSI, mogućnošću snimanja HDR fotografija i bljeskalicom koja se automatski podešava. Osim toga, želite li zabilježiti određeni trenutak, više ne morate birati između fotografiranja i snimanja video uradaka; zahvaljujući rješenju VideoPic istovremeno možete raditi i jedno i drugo.

Ovaj pametni telefon može zabilježiti čak i vrlo kratke trenutke, budući da se aktivira iznimno brzo (unutar jedne sekunde) te fokusira automatski, zahvaljujući rješenju Always Focus. Nadalje, rješenje Continuous Shooting (dostupno jednim pritiskom na gumb) omogućuje snimanje višestrukih fotografija scena i događaja koji se odvijaju vrlo brzo, bilo da je riječ o sprinterskoj utrci za medalju ili igri kućnog ljubimca.

Olakšana razmjena sadržaja

 

Pohrana i razmjena fotografija, video uradaka i datoteka na pametnom telefonu HTC Desire X vrlo su jednostavni – samo jednim dodirom možete automatski podijeliti sadržaje s vašim prijateljima i članovima obitelji, i to putem elektroničke pošte, tekstualnih poruka ili društvenih mreža. Osim toga, integriranje rješenja Dropbox donosi vam još 25 GB besplatne memorije na internetu, na razdoblje od dvije godine. (Ponuda koja uključuje 25 GB besplatnog skladišnog prostora dostupna je onima koji se odluče na istu prije kraja 2013. Pristupite servisu koristeći telefon HTC Desire XDropbox je servis čiji je pružatelj treća strana.)

Autentičan zvuk

Integrirano rješenje Beats Audio donosi vam duboke basove te bogatiji i snažniji zvuk pa vam se čini da glazbu slušate u studiju u kojoj je nastala. A uporabom naglavnih slušalica Beats možete uživati u fantastičnim zvukovima koje omogućuju posebno podešeni audio profili na telefonu HTC Desire X. Na kraju, valja spomenuti kako telefon podržava i bežični prijenos HD audio uradaka putem Bluetootha.

Dostupnost

Pametni telefon HTC Desire X će na odabranim tržištima u regiji EMEA (Europa, Bliski Istok i Afrika) te u azijsko-pacifičkoj regiji biti dostupan od rujna. Na hrvatskom se tržištu očekuje krajem idućeg mjeseca. (PS/JK)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox