IdejaX: Kako će pametne ideje u budućnosti graditi brendove?

Nacionalni festival oglašavanja IdejaX nastavljen je predavanjem Pietera Goirisa na temu "Kako će pametne ideje u budućnosti graditi brendove?".

Pametna ideja

Goiris kaže da se uloga oglašavanja u posljednjih deset godina  u potpunosti promijenila te da moramo pronaći nove načine  kako oglašavati. Pri tome nije dovoljno samo imati veliku komunikacijsku ideju već nam trebaju pametne ideje. Kreativne ideje su mrtve, nama trebaju pametne ideje.

Pametne ideje imaju sposobnost utjecati i mijenjati ponašanje ljudi, kaže Goiris dodavši da utjecaj oglašavanja treba mjeriti nekim novim metodama. Digitalna revolucija nije u medijima nego u procesu kupovine kod ljudi, kaže Goiris, i to stalno trebamo imati na umu.

Goiris se pozabavio pitanjima poput da li pametne ideje mogu premostiti barijeru imidža i identiteta te kreiraju li uzbuđenje zbog proizvoda ili usluge?

Pametne ideje su vrijedne dijeljenja s drugim ljudima i angažirane te vode do novih proizvoda i usluga. Pametne ideje imaju snažan utjecaj na brendove, a svakim se medijem služe na najprikladniji način, zaključio je Goiris.

 

Autor: Jasmina Kolić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox