(Igra znanja) Bez odmora nema rezultata!

Rad, rad i samo rad, da – to je ono što se očekuje, ali rad, slobodno vrijeme pa odmor je jedina formula po kojoj čovjek može dugoročno funkcionirati. Oduzimanje organizmu nužno potrebnog sna, dokazano je, može dovesti do depresije, debljanja, pa čak i do vrlo ozbiljnih zdravstvenih posljedica.

 

Današnji tempo života ne pušta nam mnogo prostora za odmor stoga je naročito važno da te dragocjene trenutke provedemo kvalitetno. Znanost dokazuje da odmor trebamo jednako koliko i hranu, ali na žalost odmaramo se puno rjeđe. San je izrazito važan za našu mentalnu i fizičku spremnost pa se s toga kaže dobar san uvjet je za dobar dan!
Preporuča se, stoga, provjeriti mjesto na kojem spavate, podzemne vode i štetna zračenja itekako mogu narušiti jedva prikupljeno vrijeme za odmor.

Želite li se buditi puni energije nakon samo nekoliko sati sna, biti vitalni, odmorni, svježi opušteni te pritom koncentrirani i produktivni pokušajte svoje snove sanjati na podlozi za spavanje BioCrystal. Proizvod je to koji je zadobio veliku pažnju na sajmu Heimtextil u Frankfurtu te probudio interes gotovo svih izlagača iz 64 zemlje svijeta. Svojom kristalnom strukturom prati svjetski trend liječenja kristaloterapijom te dolazi u nekoliko linija od kojih su najtraženije Home, Wellness i Sport linije. Ovaj revolucionarni, jedinstveni svjetski proizvod koriste mnogi naši sportaši i uspješni poslovni ljudi kojima je san neophodan za izvrsnost u poslu, a za česta i dugotrajna izležavanja jednostavno nemaju vremena.
Mislite na svoj organizam, podarite mu kvalitetan odmor za kojim žudi svako tijelo i svaki um današnjeg radnog čovjeka! (PS/MJ)

 

www.biocrystal.eu
www.gdjespavasmaco.com

 

Odigrajte kviz i osvojite podložak za laptop koji  štiti od štetnih zračenja

 

1.       Nedostatak sna može dovesti do debljanja, depresije i od zdravstvenih problema.
A)     Točno
B)      Netočno

2.       Znanost je dokazala da odmor trebamo jednako koliko i:
A)   Alkohol
B)   Hranu

 

3.       Podloga za spavanje BioCrystal
A)   Štetno zrači
B)   Štiti od zračenja, energizira tijelo i pospješuje kvalitetu odmora i sna

 

Pošaljite   svoje ime , prezime, adresu, grad, mobitel/ tel  te  riječ POSLOVNI na mail  info-mjau@epicentar.com.hr  i  5 sretnih poslovnjaka nagrađujemo specijalnom podloškom za laptop.

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox