Isturiz: Bruxelles za Hrvatsku neće biti Beograd

U zagrebačkoj Areni 14. Opći Sabor HDZ-a pozdravio je i uspjeh na izborima HDZ-u i njegovoj predsjednici poželio glavni tajnik Europske pučke stranke Antonio Lopez Isturiz, a hrvatskoj ljevici poručio je da je imala 50 godina da Hrvatsku uvede u Europu, a da će to sada napraviti Jadranka Kosor.

 

Bruxelles neće za Hrvatsku biti ono što je Beograd bio u Jugoslaviji - rekao je obraćajući se sudionicima Općeg sabora HDZ-a glavni tajnik Europske pučke stranke Lopez Isturiz.

Hrvatskoj ljevici poručio je da je imala 50 godina da Hrvatsku uvede u Europu, a da će to sada napraviti Jadranka Kosor. Na izborima je budućnost Hrvatske na kocki – ili Kosor koja će jamčiti ulazak u EU, ili Milanović koji će Hrvatskoj osigurati marginalnu poziciju, zaključio je Isturiz.

Čestitavši HDZ-ovoj vladi na, kako je rekao, svim postignućima i uspjesima da bi Hrvatska bila tamo gdje povijesno i pripada - "u srce europske obitelji", Lopez Isturiz je naglasio da HDZ uživa nasnažniju potporu europskih pučana, da je ta europska politička snaga danas u Areni, te da će Europska pučka stranka osigurati da Hrvatska ulaskom u EU bude jednak partner kao i sve ostale članice. (Hina)

 

 

Foto: Robert Anic/PIXSELL

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox