Kajin i Pusić protiv prosvjeda

Prosvjed naš svagdašnji. Čudo da vlada još nije donijela porez na prosvjed, po mogućnosti da se ubire po svakom prosvjedniku. No ostavimo se čudesa naše zemlje. U ovom tjednu će zagrebačka scena ponuditi čak tri protuvladina prosvjeda, a oporba ih ne podržava? Damir Kajin (IDS) strahuje od posljedica prosvjeda, piše net.hr.

Za net.hr Kajin prognozira subotnji prosvjed - Može se dogoditi svašta. U Zagrebu na špici imate 7.000 ljudi, kao i na potezu od Banovine do trajektne luke u Splitu. Neka im se pridruži još toliko ljudi, to više nitko neće moći kontrolirati, a posljedice mogu biti katastrofalne, pogotovo za one koji žive od svog rada. Govoreći o jučerašnjem prosvjedu, Kajin odobrava Pernarovo preskakivanje ograde, - ali baciti petardu, to je nešto što može izazvati nesagledive posljedice, kaos i reakciju policije, a kao odgovornu za prosvjedne incidente vidi Jadranku Kosor, koja kako smatra, sama proizvodi tenzije.

I Pusić protiv lustracije odnosno prokazivanja izvora korupcije i kriminala u Hrvatskoj

Još manje blagonaklonosti prema subotnjim prosvjedima iskazala je Vesna Pusić (HNS) - Svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje, pa tako i oni koji će prosvjedovati u subotu. No, taj je prosvjed vezan uz politički program u sklopu kojeg su i suspenzija abolicije i lustracija, a taj politički program ja ne podržavam, prenosi net.hr. Toliko od Vesnine detuđmanizacijske politike, kada je riječ o Tuđmanovoj aboliciji i neprovođenju lustracije.(mš)

 

Izvor: www.net.hr

Foto: Sanjin Strukic/24sata

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox