Kako pronaći pozajmicu koja najbolje odgovara vašim potrebama?

Neočekivani troškovi mogu nas sve iznenaditi. Bilo da se radiu o novim elektronskim uređajima, renovaciji doma, odmoru, vjenčanju... vaš bankovni račun nije uvijek spreman za to.


U takvim situacijama pozajmica do sljedeće plate može vam pružiti financijski poticaj koji vam je potreban, brzo i jednostavno. Brze pozajmice su financijski proizvod koje umjesto banaka pružaju privatne tvrtke. Ove vrste kredita obično se odobravaju za manje novčane iznose. To postupak prijave čini jednostavnim i brzim. Brze pozajmice mogu biti na vašem računu već istog dana kada ste se i prijavili za pozajmicu online. Kako bi na najbolji način iskoristili pozajmicu, važno je pronaći pravu pozajmicu koja odgovara vašoj financijskoj situaciji. Tada se postavlja pitanje, kako znati koja je pozajmica najbolja za vas? – jednostavno izračunajte koliko novca vam je potrebno, koliki je rok otplate, najbitnije od svega je da usporedite ponude pozajmica od više zajmodavaca. Usporedite pozajmice na jednom mjestu uz Moneezy.

Moneezy je platfora za usporedbu kredita, koja vam nudi pregled najboljih kredita, zajmova i pozajmica na tržištu. Možete postaviti različite kriterije za pretraživanje ponuda pozajmica, poput iznosa koji želite posuditi i dospijeća pozajmice. Usporedbom različitih ponuda pozajmica na moneezy.com možete brzo i jednostavno pronaći pozajmicu, bez da satima otvarate web stranice zajmodavaca, jednu po jednu.

Glavne prednosti usporedbe pozajmica

Besplatno je: Tako je, uz Moneezy možete besplatno usporediti pozajmice i pronaći onu s najpovoljnijim uvjetima

Manji troškovi: Usporedbom ponuda pozajmica možete pronaći najjeftinije ponude pozajmica koje odgovaraju vašim kriterijima pretraživanja.

Jednostavna prijava: Podnošenje zahtjeva za pozajmicu ne traje duže od 5 minuta! Jednostavno pritisnite gumb za prijavu na moneezy.com stranici i bit ćete automatski preusmjereni na obrazac za prijavu odabranog zajmodavca. Zahtjev za pozajmicu možete ispuniti u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta – čak i s kauča dok gledate svoje omiljene serije!

Brzina: Internetsko odobravanje pozajmice puno je lakše i brže od kredita u banci. Banke često imaju duge i iscrpljujuće procese podnošenja prijave za kredite. Do pozajmica je puno lakše doći online, dokumentacija potrebna je svedena na minimum, nije vam potrebno osiguranje, a pozajmica vam može biti odobrena već istoga dana!

Pruzmite kontrlu nad svojim financijama!

Ponekad nam život priredi nepredvidive situacije. Ponekad nam novac treba upravo sad i umjesto da odustanete, možete pronaći pozajmicu koju ćete vratiti primitkom sljedeće plaće.

Pronalaženje prave pozajmice može biti ključ za stabilizaciju vaših financija. No, ne zaboravite da rješavanjem trenutnih problema ne bi trebali starati buduće financijske probleme. Ne zaboravite otplatiti pozajmice na vrijeme i održati svoje financijsko stanje stabilnim i urednim.

Jeda od zajmodavaca koji nudi vrlo povoljne pozajmice, i posluje uspješno na Hrvatskom tržištu već duži niz godina je Ferratum. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox