Kućni test na COVID-19 dostupan je u 28 dm prodavaonica

U odabranim prodavaonicama dm-a dostupan je brzi antigenski test za samotestiranje na COVID-19 Boson Rapid SARS-COV-2. Test za kućnu upotrebu dostupan je po cijeni od 54,90 kuna.


Tijekom proteklog razdoblja kojeg je obilježila pandemija koronavirusa, dm je kupcima osigurao proizvode koji su im bili prijeko potrebni kako bi se prilagodili novoj situaciji te smo sve resurse usmjerili u zaštitu zdravlja kupaca i djelatnika. Uključivanjem brzog testa na SARS CoV-2 u ponudu 28 odabranih dm prodavaonica našim sugrađanima želimo osigurati sveobuhvatnu ponudu proizvoda za brigu o vlastitom zdravlju i zdravlju njihovih obitelji, izjavila je Tanja Hrvojević, menadžerica za asortiman u dm-u.

Test Boson Rapid dizajniran je za brzo određivanje antigena SARS-CoV-2 virusa u prednjim brisevima nosa unutar prvih sedam dana od pojave simptoma. Jednostavan je za korištenje jer ne zahtijeva dodatnu opremu niti posebnu obuku, a rezultati su dostupni u roku od 15 do 20 minuta, s točnošću od 98,72 posto.

Popis prodavaonica dm-a s ponudom bezreceptnih medicinskih proizvoda te njihove adrese dostupni su na sljedećoj poveznici: https://www.dm.hr/services/usluge-u-dm-prodavaonici/otc-kutak-bezreceptnih-medicinskih-proizvoda PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox