Luksuz u Hrvatskoj: Otvorenje novog Falkensteiner hotela

U Hrvatskoj od danas postoji novi broj jedan u luksuznom hotelijerstvu – Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Za tvrtku Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, koja je vlasnik ovog luksuznog hotela s pet zvjezdica, njegovo otvorenje je pokazatelj daljnjeg razvoja. 2012. godine slijede daljnja otvorenja na prostoru Jugoistočne Europe.

 

Novi broj jedan u Hrvatskoj

Očekivanja su velika. Ne samo zbog toga što naše ime u Hrvatskoj i ostalim tržištima znači vrhunske hotele i uslugu na najvišoj razini - kaže Otmar Michaeler, CEO tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG. Otvorenje Falkensteiner Hotela & Spa Iadera www.iadera.falkensteiner.com na poluotoku Punta Skala kod Zadra u mnogim pogledima obećava da će postati novi i ponajprije zanimljivi naglasak u paleti luksuznog hotelijerstva u Hrvatskoj, ali i na međunarodnoj razini. Osim temeljnih tržišta tvrtke Falkensteiner u Austriji, Njemačkoj, Italiji i Hrvatskoj ova turistička grupa koja djeluje u 6 zemalja očekuje mnoge goste iz Srednje i Istočne Europe, ali i iz zemalja Beneluxa, Velike Britanije, Švicarske kao i Francuske.

Nadalje Otmar Michaeler kaže: Za tvrtku FMTG AG otvorenje ovog hotela istovremeno predstavlja zaključak prve investicijske faze na Punta Skali te prekretnicu u povijesti tvrtke kao i pokazatelj za naš daljnji razvoj. No, hotel s pet zvjezdica Iadera ogledni je projekt i za hrvatski turizam te važan korak u nužno potrebnoj ofenzivi kvalitete. Takvi visokokvalitetni proizvodi jačaju hrvatski turizam koji je iznimno važan dio gospodarstva.

Tvrtka FMTG i dalje u ekspanziji

U nadolazećoj godini slijede daljnja otvorenja Falkensteiner hotela na prostoru Jugoistočne Europe. Agron Berisa, generalni direktor za Jugoistočnu Europi u tvrtci Falkensteiner Hotels & Residences kaže: Našim novim brodom u floti, portfelj tvrtke Falkensteiner u Hrvatskoj se proširio za još jedan vrhunski hotel. 2012. godine ekspanziju tvrtke Falkensteiner Hotels & Residences u zemljama Jugoistočne Europe predvodit će otvorenja gradskog hotela u Beogradu/Srbija kao i obiteljskog proizvoda Crvena Luka/Hrvatska.

Pet zvjezdica za najugodniji odmor

Mi smo iznimno pouzdani i učinit ćemo sve kako bismo s našim novim hotelom s pet zvjezdica Hotel & Spa Iadera postali ne samo novo vruće mjesto na hrvatskoj obali, nego upravo u cijelom prostoru Sredozemnog mora. Idealna pozicija na vrhu našeg odmorišnog poluotoka Punta Skale, arhitektura, prostorno SPA područje kao i naši visoki standardi kvalitete koje smo u sklopu naših „Premium Collection“ hotela nanovo definirali, ojačat će nas u ostvarivanju naših visoko postavljenih ciljeva. Mi želimo hotel s pet zvjezdica koji ne ostavlja dojam uštogljenosti, nego kombinaciju lifestylea, svježine, osjećaja ugode i luksuza - kaže Georg Unterkircher, generalni direktor cijelog resorta Punta Skale.

Panorama koja oduzima dah

Na recepciji gosti dobivaju upute kako doći do svojih soba, ili još bolje, do svojih apartmana. Ukupno 210 otvorenih prostorija u stilu mediteranske gradnje prožima spavaće odaje ovih zidina s pet zvjezdica - kaže direktor hotela Alexander Orlandini i dodaje: U kojem god smjeru pogledate, uvijek će vas zarobiti jedinstvena kulisa. Slikovita pozicija na vrhu poluotoka Punta Skala, do izražaja dolazi regionalna ljepota oko hotela, posebno kontrastom boja duboko plavog mora i svjetlucavih boja pijeska i kamenja.

Čisti luksuz za tijelo u potpunosti prema vašem osobnom ukusu

Čak 6.000 m2 Acquapura SPA, koji se sastoji od sauni, masažnih ležaljki, privatnih SPA s vlastitim balkonom, unutarnjih i vanjskih bazena i dojmljivom turskom kupelji na 700m2, sačinjavaju atmosferski uspjelu oazu wellnessa i ljepote. Hotel & Spa Iadera osim toga nudi i odgovarajući izbor zdravih, njegujućih i uljepšavajućih aplikacija, neobično veliki izbor opuštajućih aktivnosti kao i hideaway-ambijent koji traži sebi slične.

Oaza za osjetila, mjesto užitka

Prvoklasni restorani i kozmopolitsko kulinarstvo zaokružuju ponudu hotela. U prednjem planu stoji poznati Falkensteiner koncept alpsko-jadranske kuhinje, koji se nadopunjava regionalnim specijalitetima. Jedan zasigurno važan sastojak za uspješan recept je ujedno i naš glavni kuhar Franz Castlunger. Porijeklom iz Južnog Tirola, glavni odgovorni za nezaboravne gastronomske užitke na ovo se mjesto brzo mogao naviknuti, s obzirom na to da je prije radio u obiteljskom hotelu Diadora, koji se također nalazi na poluotoku Punta Skala - kaže Georg Unterkircher. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox