Mcdonald's otvorio novi restoran

Mcdonald's otvorio novi restoran

McDonald's, koji u Hrvatskoj posluje već 17 godina, nastavlja s ulaganjima u restorane i usluge te je otvorio novi objekt pored City Centra one East u Zagrebu.Tom prilikom predana je i donacija Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj, prikupljena posljednjih tjedana humanitarnim projektom McHappy Day. U novootvorenom  McDonald'su, vrijednom 2 milijuna eura, najveće zanimanje gostiju zasigurno će izazvati mogućnost korištenja iPada.Svi posjetitelji zagrebačke žile kucavice - Slavonske avenije, od sada McDonald's iskustvo objedovanja mogu doživjeti u novom prostoru uređenom atraktivnim LIM Clan dizajnom i zasladiti se u McCaféu koji odiše Ristretto stilom.

Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald's za Hrvatsku, povodom otvorenja istaknuo je: „Unaprjeđenje ponude osluškivanjem okruženja temelj je našeg rasta i razvoja poslovanja. Drago nam je da i u ovim teškim vremenima nastavljamo sa povećanjem broja restorana i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu. McDonald's Žitnjak prvi je naš restoran u kojem smo primijenili koncept novog dizajna i nadam se da će biti mjesto mnogih sretnih okupljanja.“

Otvorenju novog McDonald'sa prisustvovali su i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je pozdravio nova ulaganja i radna mjesta, i Đuro Gavrilović koji je izrazio zadovoljstvo jačanjem pozicije Globalne hrane d.o.o. „Izrazito sam zadovoljan daljnjim razvojem McDonald'sa u Hrvatskoj i otvaranjem ovog 21. restorana“ rekao je Đuro Gavrilović, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o. (PS/Z.R.)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook /LinkedI /Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox