Ministar Lorencin i gradonačelnik Bandić na otvorenju Dinner in the Sky® iznad Westina

Jučer je, uz brojne uzvanike iz Ministarstva turizma te Poglavarstva grada Zagreba, započeo jedinstven međunarodni projekt, Dinner in the Sky®. Otvorenju su nazočili ministar turizma, Darko Lorencin, zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić te predstavnici Turističke zajednice grada Zagreba i gradskog poglavarstva te su na stolu koji se vinuo na visinu od 65 metara iznad tla, uživali u panoramskom pogledu na Zagreb i u maštovitim menijima hotela The Westin Zagreb.
HUP-Zagreb d.d., hotelijerska kompanija koja okuplja zagrebačke hotele; The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb Hotel te hotele International i Jadran, među prvima u regiji, predstavila je ovaj jedinstveni projekt, koji se dosada održao u brojnim svjetskim metropolama.
Fantastičan doživljaj uistinu jedinstvenog ugođaja, na stolu za 22 osobe, koji se podiže uvis, na 65 metara visine iznad eminentnog zagrebačkog hotela The Westin Zagreb očekuje sve zainteresirane od danas do 15. lipnja u 23 sata.
Posjetitelji će moći doživjeti čari vrhunske kuhinje The Westin Zagreba, pod kuharskom palicom izvršnog šefa kuhinje, Tomislava Hrubana. Jedan od najboljih šefova kuhinje u Hrvatskoj i regiji, višestruko nagrađivani šef kuhinje The Westin Zagreba, pripremat će birane delicije za niz jedinstvenih gourmet večera.
Osim večere „na nebu“, posjetitelji će moći uživati i u ručku, brunchu na nebu ili u pogledu na Zagreb s jedinstvene pozicije, iznad samog središta grada, uz koktel ili šampanjac.
Dinner in the sky® je dio projekta Events in the sky i odvija se trenutačno u preko 45 zemalja diljem svijeta. Osim ekskluzivnih i jedinstvenih doživljaja ovaj projekt karakterizira i iznimna briga oko sigurnosti. Svi koncepti su dizajnirani prema njemačkom standardu DIN 4112. Oprema je izrađena u Belgiji pod nadzorom Rheinlanda TÜV i predstavlja vrhunac u sigurnosnim event standardima.
The Westin Zagreb s ponosom ugošćuje ovaj jedinstven projekt i na ovaj način doprinosi daljnjoj promociji grada Zagreba i Hrvatske. (PS/SŠ)

 


Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox