NAJAVA: Humanitarna modna revija "Žene za žene"

„Žene za žene“ je humanitarna modna revija koja će se održati 28. studenog 2012. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanada. Sva prikupljena sredstva s revije bit će doniran Udruzi za samohrane roditelje Let.

Uspješne, poznate i javno eksponirane žene žele revijom pomoći ženama koje nisu poznate i javno eksponirane, ali mogu biti uspješne i zadovoljne svojim životima.

Reviju će voditi Tončica Čeljuska koje će uzvanike upoznati s modnim brendovima i talijanskim kreatorima. Uzvanici će također imati priliku razgovarati s predstavnicima talijanskih modnih brendova Beatrice.b i brand managericom Mariom Rosetti. Svoj doprinos modnoj reviji dat će i Nenad Korkut koji se osvrnuti na aktualne modne trendove.

Modnu reviju nosit će poznate manekenke: Iva Jerković, Vedrana Linardić, Antea Kodožman, Jana Opačić, Jelena Denona te poslovne žene Darija Sinjeri, Sandra Mihelčić, Branka Panić, Aleksandra Mindoljević, Aleksandra Mandić, Inga Lalić i druge. Navedene će donirati neke svoje odjevne predmete/nakit u svrhu humanitarne aukcijske prodaje. Mia Begović predstavit će svoju monodramu, a manifestaciju će svojim nastupom uveličati poznata pjevačica Ivana Banfić. Za uzvanike organizirat će se bogata tombola.

Udruga Let je osnovana 2002.god na inicijativu mladih socijalnih radnika. Cilj udruge je unapređenje kvalitete života samohranih majki i očeva. Udrugu predstavlja izvršna direktorica Iva Jovović i socijalna radnica Barbara Sajko.

Za više informacija o samom događanju možete se obratiti organizatorima Premium Stil d.o.o., kontakt: 01/4613-782. (ps/jk) 

 

 

Foto: Ilustracija

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox