Nova web aplikacija za radne nedjelje

Na jednom mjestu možete pregledati radna vremena trgovina u okolini, jednostavno pretražite sve lokacije te filtrirajte prema radnom vremenu za sljedeću nedjelju.


Naša web aplikacija trenutno pokriva više od 6.000 trgovina na području Republike Hrvatske za koje se podaci unose i provjeravaju nekoliko puta kroz tjedan. Korisnici mogu prijaviti nepravilnosti vezane za točnu lokaciju ili radno vrijeme direktno kroz formu kod pregleda pojedine trgovine. Web stranica Košarica dostupna je na https://kosarica.app te je prilagođena za sve uređaje.

Mobilna aplikacija aktivna je od početka prošle godine na Android uređajima te od ove godine i na iOS uređajima. Aplikacija ima više od 50 tisuća preuzimanja. Korisnici mogu unutar aplikacije još jednostavnije pretražiti lokacije te pronaći akcijske ponude u više od 40 trgovina. Aplikacija je besplatna za preuzimanje. Web stranica će se uskoro i nadograditi vizualno i funkcionalno te će na njoj također biti moguće pretražiti akcijske ponude te složiti vlastitu Košaricu za uštedu. Korisnici sve prijedloge i kritike mogu dostaviti direktno na mail info@kosarica.app.  PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox