Novi broj časopisa Udruga.hr (ožujak)

Više od 3000 udruga pretplatilo se na časopis Udruga.hr, hvala na povjerenju
Novi broj časopisa Udruga.hr je u tisku, a uskoro i kod pretplatnika!
 
Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama koje obavljaju gospodarsku djelatnost pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.
 
U novom broju časopisa Udruga.hr ožujak u kojem donosimo intervju s volonterkom godine Ankom Juričić, dobitnicom volonterskog Oskara za 2015. koja ističe kako se volontiranjem stječe najveće bogatstvo.
 
I u ovome broju pišu naši stalni kolumnisti  -  Vitomira Lončar i Zorislav Antun Petrović. Kolumne -  "Idu li aktivizam i politika zajedno"  Zorislava Antuna Petrovića "Izbor strategija"  Vitomire Lončar.
 
Pišemo o oglašavanju za udruge, kako organizirati uspješan dan otvorenih vrata, te kreirati kvalitetan program volonterstva. Tema broja posvećena je standardima financiranja programa i projekata udruga, a donosimo i uputu o plaćanju poreza na dobit kod neprofitnih organizacija te primjere izrade plana nabave za 2016. i zapisnika s sjednice skupštine udruge.
Referendum kao instrument ostvarivanja neposredne demokracije, zagovaranje i lobiranje u udrugama, primjer kako napisati dopis i ugovor o sklapanju ugovora na neodređeno vrijeme s radnikom udruge te veliki broj pisanih odgovora na vaša pitanja...

O časopisu Udruga.hr 
Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

PRETPLATITI SE MOŽETE PUTEM OVOG LINKA:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox