Novi direktori Digitela i Premise

Na mjesto direktorice Digitela, najveće domaće kreativne agencije, iz Digitel komunikacija s mjesta direktorice Strateškog odjela dolazi Iva Kutle, a u vođenju Digitela pridružit će joj se kao direktor inovacija i Nikola Vrdoljak, direktor Gingerneta.

Tako Digitel, osim što ostaje prva agencija na ovim prostorima koja je u kreativnu agenciju uvela strateško planiranje postaje i prva kreativna agencija koja u organizaciju uvodi mjesto direktora inovacija čime potvrđuje poziciju industrijskog predvodnika trendova. Novo vodstvo Digitela želi uz kreativnost i efikasnost u narednom razdoblju u radu agencije još veći naglasak staviti na inovativnosti, u proizvodima, uslugama, idejama i poslovnim modelima kako bi kvalitetu i vrijednost usluge klijentima podigao na još višu razinu.

Dosadašnja direktorica Digitela Sanja Milinović prelazi u Digitel komunikacije, krovnu tvrtku vlasnicu Digitela, Premise i drugih agencija koje posluju unutar grupe Digitel komunikacije. Sanja Milinović dolazi na mjesto direktorice za posebne projekte. Članica uprave Digitel komunikacija Violeta Colić ponovno je zadužena i za upravljanje Premisom. Uz poziciju koju ima u Upravi Digitel komunikacija sada je preuzela i poziciju direktorice vodeće hrvatske agencije za odnose s javnošću s namjerom da Premisa i u budućnosti ostane neupitni lider na PR tržištu kako po ostvarenim rezultatima i tržišnom udjelu tako i po kvaliteti usluga i zadovoljstvu klijenata.

Digitel komunikacije

Digitel komunikacije (DK) su najveća i vodeća grupacija u Hrvatskoj specijalizirana za integrirane marketinške komunikacije i savjetovanje u području komunikacija. Grupa zapošljava više od 120 stručnjaka iz različitih područja marketinga i komunikacija. Unutar DK grupe posluje više tvrtki specijaliziranih za različita područja tržišnih komunikacija: Digitel komunikacije (krovna tvrtka), Da! (eventi), Digitel& (kreativa), Digitel medijski servisi (medijsko planiranje i zakup medijskog prostora), Drugi plan (TV produkcija), Predikat (odnosi s javnošću), Premisa (odnosi s javnošću), Pepermint (eventi), Ring Multimedia (TV produkcija), Ujedinjene produkcije (TV produkcija). Digitel komunikacije grupa ima najveći portfolio klijenata, koji i sami zauzimaju vodeće pozicije domaćeg tržišta u kategorijama svog poslovanja među kojima su T-HT, Adris, Zagrebačka banka, INA, Karlovačka pivovara, Allianz, AZ fond, Kraš, Hewlett-Packard, Končar, Delegacija Europske komisije, Nexe Grupa, UNICEF i brojni drugi.

Violeta Colić

Članica Uprave Digitel komunikacija i direktorica Premise

Violeta Colić je diplomirala matematiku na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Profesionalnu karijeru je započela u medijima radeći kao novinar na području ekonomije u zagrebačkom dopisništvu Novog lista te kao urednik u informativnom programu Obiteljskog radija. Nakon odlaska iz novinarstva četiri je godine, od 1999. do 2003., bila direktorica Ureda za odnose s javnošću Agrokor koncerna. Iz Agrokora prelazi u Premisu, vodeću hrvatsku agenciju za odnose s javnošću u kojoj je od 2004. godine partner, a od 2004. do rujna 2009. bila je i član Uprave Premise. U rujnu 2009. postaje članica Uprave Digitel komunikacija, a sada je opet i direktorica Premise. Violeta Colić jedan je od vodećih stručnjaka u odnosima s javnošću u Hrvatskoj i regiji s bogatim iskustvom rada na području korporativnog, strateškog i kriznog komuniciranja. Kao savjetnik radi s vodećim hrvatskim i međunarodnim kompanijama koje posluju na hrvatskom tržištu. Certificirani je predavač CIPR programa, jedne od globalno najjačih strukovnih udruga za odnose s javnošću britanskog Chartered Institute for Public Relations.

Iva Kutle

Direktorica Digitela

Iva Kutle diplomirala je na Sveučilištu u Londonu (The London School of Economics and Political Science), a usavršavala se na Sveučilištu McGill u Montrealu. U Digitelu je od 2005. godine gdje je prvo radila kao strateški planer, a zatim i kao voditelj Odjela strateškog planiranja. Od rujna 2009. bila je direktorica Odjela strategije u Digitel komunikacijama i s te pozicije dolazi na mjesto direktorice Digitela jedne od vodećih hrvatskih kreativnih agencija. Iva Kutle je jedan od najvećih stručnjaka za razvoj brandova te komunikacijskih i marketinških strategija. Kao strateški savjetnik surađuje s vodećim hrvatskim oglašivačima, a strateški je vodila i četiri kampanje za koje je Digitel nagrađen Effie priznanjem za marketinšku učinkovitost. Prije dolaska u Digitel radila je u privatnom i državnom sektoru te međunarodnim organizacijama na pozicijama vezanim uz komunikacije.

 

Nikola Vrdoljak

Direktor inovacija Digitela i direktor Gingerneta

Nikola Vrdoljak je fakultet završio u New Yorku stekavši zvanje BA u Ekonomiji na St. Francis College u New Yorku, dok je MA iz Europskih studija završio na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Digitel komunikacijama se pridružio 2007. napredujući od pozicije asistenta do savjetnika Uprave za razvoj poslovanja u regiji i specijalne projekte. Od rujna 2009. je direktor digitalne agencije Gingernet u kojoj je zadužen za vođenje i razvijanje poslovanja te nove klijente. Uz poziciju direktora za inovacije u Digitelu nastavlja i dalje voditi i Gignernet koji je uspješno razvio do jedne od vodećih digitalnih agencija na hrvatskom tržištu. Prije Digitel komunikacija radio je u Agenciji za promicanje izvoza i ulaganja Republike Hrvatske (APIU) te je stažirao na nekoliko pozicija, među kojima i u tvrtki Merrill Lynch u New Yorku. (PS/mš)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox