Novi HTC ONE® predstavljen u Hrvatskoj

Kompanija HTC, globalni predvodnik na tržištu mobilnih inovacija i dizajna, prateći svjetska predstavljanja predstavila je i u Hrvatskoj svoj novi vrhunski pametni telefon – HTC One.

 

Dizajniran s osebujnim jednodijelnim aluminijskim kućištem (unibody), novi HTC One uključuje rješenja HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ i HTC BoomSound™, ključne inovacije sučelja HTC Sense® koje pružaju jedinstveno mobilno iskustvo te postavljaju novi standard među pametnim telefonima. „Iznimno nam je drago da nedugo nakon svjetske premijere imamo mogućnost i u Hrvatskoj predstaviti ovaj doista jedinstveni uređaj – novi HTC One. HTC One pametni je telefon s kojim smo u potpunosti unaprijedili cjelokupno mobilno iskustvo kako bi ono što vjerodostojnije odražavalo i podržavalo stvarnost u kojoj živimo. S korisnicima u fokusu našeg poslovanja, želja nam je bila omogućiti jednostavnije snalaženje u mnoštvu informacija i sadržaja koji nas okružuju te ga u konačnici učiniti još zabavnijim. Uvjeren sam da smo s novim HTC One u tome uspjeli”, rekao je na predstavljanju uređaja Marko Savković, HTC-ov product manager za srednju i istočnu Europu.

HTC BlinkFeed: osobni prijenos (streaming) uživo na početnom zaslonu uređaja

U središtu je iskustva korištenja novog HTC One pametnog telefona HTC BlinkFeed. Rješenje HTC BlinkFeed korisnicima pruža sasvim novo iskustvo budući da na zaslon uređaja u stvarnom vremenu donosi relevantne podatke poput najnovijih informacija s društvenih mreža, svijeta zabave i životnog stila (lifestyle), vijesti i fotografija u interaktivnom nizu (immersive images). Korisnici tako više ne moraju aktivirati zasebne aplikacije kako bi saznali što je novoga. HTC BlinkFeed donosi najnoviji sadržaj iz najvažnijih i najzanimljivijih izvora, omogućujući korisnicima da dobiju sve informacije jednim pogledom i na jednome mjestu, a da pritom ne moraju skakati s jedne aplikacije i internetske stranice na drugu. Kako bi omogućio taj novi dinamični pristup pametnog telefona, HTC će pružati i lokalni i globalni sadržaj iz više od 1.400 medijskih izvora s više 10.000 članaka dnevno iz nekih od najinovativnijih medijskih kuća, poput AOL medijske grupe, ESPN, MTV, Vice Media, CoolHunting, Reuters i mnogih drugih. Za više informacija o partnerima HTC BlinkFeeda posjetite HTC Blog.

HTC UltraPixel Camera s HTC Zoe

Napredna HTC UltraPixel Camera nanovo definira način na koji ljudi bilježe, ponovno doživljavaju i dijele svoje najdragocjenije trenutke. Rješenje HTC Zoe korisnicima pruža mogućnost da slikaju fotografije visoke rezolucije koje oživljavaju u djelićima koji traju po tri sekunde. Potom su te Zoe slike, fotografije i video snimke prikazane na jedinstven način koji oživljava galeriju fotografija te pretvara tradicionalnu galeriju nepokretnih slika u pokretnu galeriju uspomena. Ujedno se i automatski stvaraju integrirane ključne videosnimke sa svakog događaja koji se sastoji od Zoe slika, fotografija i snimki uz glazbenu podlogu i profesionalnu montažu, prijelaze i efekte. Od tih se video snimki mogu napraviti remixevi ili im se mogu dodati drukčije podloge te ih se može jednostavno dijeliti na društvenim mrežama, elektroničkom poštom i drugim uslugama. Kako bi se omogućilo to inovativno iskustvo fotografiranja, HTC je razvio posebno dizajniranu kameru koja uključuje najbolju f/2,0 leću (aperture lense) i napredni senzor s ultrapikselima koji skupljaju 300 posto više svjetla nego tradicionalni senzori kamera pametnih telefona. Taj novi pristup pruža i zadivljujuću izvedbu na slabom svjetlu te niz drugih poboljšanja fotografija i video snimki. Nadalje, samo jednim dodirom na zaslonu udaljeni ste od savršenog autoportreta ili snimke snimljenih pod ultraširokim uglom kamere s prednje strane telefona koja podržava snimanje video zapisa od 1080p. Optička stabilizacija slike u više osi za kameru sa stražnje strane telefona omogućava i glatko snimanje videa, bez obzira na to jeste li u pokretu ili na mjestu. Kamera HTCUtraPixel donosi i mnoge druge opcije i efekte poput unaprijeđenog panoramskog fotografiranja od 360', vremenske sekvence i uklanjanje predmeta.

HTC BoomSound

Novi HTC One pruža najbolji doživljaj zvuka u usporedbi s bilo kojim trenutno dostupnim mobilnim telefonom. HTC Boom Sound prvi put na telefonu predstavlja stereo zvučnike s prednje strane uređaja s namjenskim pojačalom i zadivljujućim HD zaslonom koji omogućuje korisnicima da se užive u dragu im glazbu, videosnimke, igrice i isječke s YouTube™a. BeatsAudio™ integracija pruža bogat i autentičan zvuk, bez obzira na to slušate li svoju omiljenu glazbu, gledate snimke s YouTubea ili igrate igrice.

Globalna i lokalna dostupnost

 Novi HTC One bit će od ožujka dostupan diljem svijeta kod više od 185 mobilnih operatera i najvećih trgovaca na malo u više od 80 regija i zemalja. HTC One će u Hrvatskoj biti dostupan početkom travnja, i to kod svih triju operatera. Za više informacija i predbilježbu za novi HTC One posjetite www.htc.com.  (PS/SP)


 Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox